Έρχεται το Omen of Sorrow (vid)

Έρχεται το Omen of Sorrow (vid)

Η SOEDESCO ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη συνεργασία της με την ομάδα ανάπτυξης AOne Games από την Χιλή για την κυκλοφορία της εμπορικής έκδοσης του επικού fighting game «Omen of Sorrow», το οποίο στηρίζεται στη χρήση τεσσάρων μόνο πλήκτρων. Η SOEDESCO θα κυκλοφορήσει τον αποκλειστικό για το PlayStation 4 τίτλο στα καταστήματα το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Το Omen of Sorrow φιλοξενεί 12 άρτια σχεδιασμένα, θρυλικά πλάσματα των ζοφερών Ευρωπαϊκών μύθων, όπως ο βρικόλακας, η succubus και ο λυκάνθρωπος. Το παιχνίδι προσφέρει εντυπωσιακά γραφική που στηρίζονται στην Unreal Engine 4. Το σύστημα μάχης του Omen of Sorrow περιστρέφεται γύρω από τις δεξιότητες του παίκτη, διαβεβαιώνοντας μια ελκυστική εμπειρία τόσο για τους βετεράνους όσο και για τους νεόφερτους στο είδος.

 

Μια σύγχρονη άποψη του κλασσικού, από έμπειρους δημιουργούς

 

Το Omen of Sorrow αναπτύχθηκε από μια ομάδα φανατικών των fighting games, με σκοπό τον συνδυασμό των καλύτερων στοιχείων από τους κλασσικούς τίτλους του είδους για τη δημιουργία της απόλυτης εμπειρίας μάχης. Η AOne games επισκέφθηκε πολλές εκθέσεις στη διάρκεια της ανάπτυξης του παιχνιδιού και άντλησε έμπνευση από την κοινότητα των hardcore οπαδών των fighting games. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια αναζωογονητική προσπάθεια για το είδος, με μια αψεγάδιαστη multiplayer εμπειρία. Εκτός από τις online μάχες, το Omen of Sorrow προσφέρει επίσης στους παίκτες ένα εκλεπτυσμένοsingle player mode με επικές μάχες με bosses και ένα τοπικό multiplayer mode για ανταγωνισμό μεταξύ φίλων.

 

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο στην Ολλανδική Comic Con

 

Το Omen of Sorrow θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή για πρώτη φορά στην Ευρώπη στην Ολλανδική Comic Con, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για το gaming στην Ολλανδία. Με την επίδειξη του παιχνιδιού σε αυτή την έκθεση, η SOEDESCO προσφέρει στους παίκτες την αποκλειστική ευκαιρία να παίξουν μέχρι λιποθυμίας το Omen of Sorrow πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Απολαύστε τον τέλειο σχεδιασμό, εμπνευσμένο από τους παλιούς Ευρωπαϊκούς μύθους και θρύλους
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε 12 εμβληματικούς, σκοτεινούς χαρακτήρες, καθένας από τους οποίους έχει τις δικές του, μοναδικές ικανότητες
  • Εμπλακείτε σε επικές μάχες με bosses σε ένα εξαιρετικό single player mode
  • Απολαύστε μία απαράμιλλη εμπειρία online και τοπικού multiplayer
  • Πανδαισία γραφικών που στηρίζονται στη σπουδαία Unreal Engine 4
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment