Έρχεται το Onrush από την Codemasters!

Έρχεται το Onrush από την Codemasters!

Οι Codemasters & Koch Media ανακοίνωσαν σήμερα ένα ολοκαίνουριο arcade racing game, το ONRUSH, ζωντανά στη σκηνή του PlayStation at Paris Games week. Το ONRUSH θα επαναφέρει τους γεμάτους δράση αγώνες που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας στον κόσμο της οικιακής ψυχαγωγίας όταν θα κυκλοφορήσει για το PlayStation® 4 και το Xbox One το καλοκαίρι του 2018.

 

Το ONRUSH, το οποίο αναπτύσσεται από την νέα ομάδα ανάπτυξης της Codemasters στο Cheshire της Μεγάλης Βρετανίας (πρώην Evolution Studios), είναι ένα εγκώμιο της ακραίας ταχύτητας, της άμεσης διασκέδασης και του εξωφρενικού θεάματος.

 

Δεν έχει να κάνει με τον αγώνα για να περάσεις τη γραμμή του τερματισμού. Στο ONRUSH ο αγώνας με στυλ και φινέτσα είναι αυτό που μετρά καθώς θα εκτελείτε απίστευτα takedowns και θα ρισκάρετε τα πάντα για να γεμίσετε την πολύ σημαντική μπάρα RUSH. Το RUSH είναι το απόλυτο power up, το οποίο παράγει μια συναρπαστική και συντριπτική δύναμη που, όταν χρησιμοποιείται την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στους ανταγωνιστές σας.

Ο Game Director του ONRUSH, Paul Rustchynsky, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους μπορούμε να μιλήσουμε για το ONRUSH. Τα μέλη της ομάδας μεγάλωσαν παίζοντας εμβληματικά arcade racing games κι έτσι είναι σπουδαίο που έχουμε την ευκαιρία να επαναφέρουμε αυτές τις εμπειρίες στις κονσόλες του σήμερα με κάτι μοντέρνο για την αγορά. Πιστεύουμε πως είναι κάτι που οι gamers αναζητούσαν εδώ και καιρό».

 

«Ο πιο σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι είναι το γεγονός πως οφείλει να διασκεδάζει. Δεν έχει σχέση με επιλογές ελαστικών, στήσιμο κινητήρων, ούτε καν αγωνιστικής γραμμής – αυτό που μετρά είναι η δράση που σε κρατά σε εγρήγορση και η λήψη ρίσκων που αψηφούν τον θάνατο για να κερδίσεις τις περισσότερες ανταμοιβές», συνέχισε ο Paul.

 

Το ONRUSH θα κυκλοφορήσει στο PS4 και στο Xbox One το καλοκαίρι του 2018 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα www.onrushgame.com. Οι οπαδοί των racing games μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα τελευταία νέα από το στούντιο, συμμετέχοντας στα communities στο Facebook, στο Twitter και στο Reddit.

 

Τίτλος: ONRUSH
Πλατφόρμα: Playstation 4, Xbox One
Έκδοση: Codemasters
Ανάπτυξη: Codemasters
Είδος: Arcade Racing
Κυκλοφορία: Summer 2018
Τιμή: TBC
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment