Ημερομηνία Κυκλοφορίας για το MX vs ATV All Out (video)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας για το MX vs ATV All Out (video)

 Η THQ Nordic και η Rainbow Studios ανακοίνωσαν σήμερα ότι το MX vs ATV All Out, το παιχνίδι που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης εκτός δρόμου και το ανάλογο lifestyle των οδηγών αυτού του τύπου, θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 27 Μαρτίου 2018 για το PlayStation 4, το Xbox One και τα PCs.

 

Στο MX vs ATV All Out οι παίκτες ξεκινούν στις δικές τους, ιδιωτικές εγκαταστάσεις όπου κερδίζουν πολύτιμες αναβαθμίσεις βελτιώνοντας τις οδηγικές τους ικανότητες – αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν εξοπλισμό, ανταλλακτικά, μηχανές MXATVs και UTVs! Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν τα αχανή περιβάλλοντα που είναι ελεύθερα προς εξερεύνηση ή να αγωνιστούν σε διοργανώσεις SupercrossNationalsOpencrossWaypoint και Tag, στις μεγαλύτερες πίστες με πολλούς κορυφαίους, επαγγελματίες οδηγούς απ’ όλο τον κόσμο. Πέρα από αυτά, το παιχνίδι προσφέρει ένα παρανοϊκό stunt system στο Freestyle mode, δυνατότητα αγώνων για δύο παίκτες σε split screenκαι online διοργανώσεις για 16 παίκτες.

 

Όσοι προπαραγγείλουν το MX vs ATV All Out θα κερδίσουν το Champions Pass – άμεση πρόσβαση σε εξοπλισμό, ανταλλακτικά, οχήματα και αναβαθμίσεις οχημάτων, η αξία των οποίων αντιστοιχεί σε 100.000 Moto Coins. Με ένα τέτοιο ποσό μπορεί κάποιος να αναβαθμίσει δύο καινούριες μηχανές στο παιχνίδι, έχοντας κοπιάσει οκτώ ώρες για να το καταφέρει!

 

 

Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν το MX vs ATV All Out από το PlayStation Store ή το Xbox Store θα αποκτήσουν επίσης ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Early Access στο παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του. Με άλλα λόγια, θα έχουν στη διάθεσή τους τέσσερις ολόκληρες ημέρες για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να κερδίσουν Moto Coins εξερευνώντας το περιβάλλον και μετέχοντας σε διοργανώσεις.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment