ΗΠΑ: Η «συγγνώμη» του Ζούκερμπεργκ δεν σώζει τη μετοχή του Facebook

ΗΠΑ: Η «συγγνώμη» του Ζούκερμπεργκ δεν σώζει τη μετοχή του Facebook

Πτώση 1,5% σημειώνει η μετοχή του Facebook, κατά τη διάρκεια της προσυνεδριακής διαπραγμάτευσης στη Wall Street.

Παρά τη συγγνώμη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, οι επενδυτές δεν έχουν ακόμη πειστεί για τον τρόπο που χειρίζεται η εταιρία την υπόθεση με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων χρηστών.

Χθες, ο ιδρυτής του Facebook δεσμεύτηκε για πιο αυστηρά μέτρα, με στόχο να περιορίσει την πρόσβαση όσων αναπτύσσουν εφαρμογές στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, στην πρώτη τοποθέτησή του αναφορικά με την υπόθεση που έχει ξεσπάσει.
Αναλυτές από διάφορες χρηματιστηριακές εταιρίες εξέφρασαν ανακούφιση που στα πρώτα δημόσια σχόλια του Ζούκερμπεργκ για το θέμα δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια πιο ριζική μεταβολή στο μοντέλο εσόδων της εταιρίας.

Η μετοχή του Facebook, ωστόσο, έχει υποχωρήσει τις δύο από τις τρεις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να εξανεμιστούν σχεδόν 46 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της εταιρίας, ενώ κάποιοι αναλυτές υποστήριξαν πως είναι ξεκάθαρο ότι η εταιρία θα επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος για να αποκαταστήσει τη φήμη της τους επόμενους μήνες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment