Η Rising Star Games ανακοινώνει μια τριάδα παιχνιδιών για την PAX East

Η Rising Star Games ανακοινώνει μια τριάδα παιχνιδιών για την PAX East

Η εταιρία έκδοσης Rising Star Games ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο κοινό τη σειρά των τίτλων που ανακοίνωσε πρόσφατα για το 2018: το Trailblazers, το RICO και το Decay of Logos. Οι τίτλοι θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο κοινό στην έκθεση PAX East στη Βοστώνη, από την Πέμπτη 5 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 8 Απριλίου. Η εταιρία προσκαλεί τα μέσα ενημέρωσης να κλείσουν μία συνάντηση για να συναντήσουν τις ομάδες ανάπτυξης αυτών των τίτλων και να τα δοκιμάσουν από κοντά για πρώτη φορά!

 

Το Trailblazers είναι ένα νέο, μοντέρνο coop racing game με ένα πρωτότυπο μηχανισμό: ο παίκτης πρέπει να βάψει τις πίστες, να ενισχύσει το χρώμα του και να συνεργαστεί για να κερδίσει! Σε αγώνες ομάδων που αποτελούνται από τρεις παίκτες η κάθε μία, οι παίκτες βάφουν την πίστα καθώς αγωνίζονται καταλαμβάνοντας περιοχές-κλειδιά για να αλλάξουν δυναμικά την αγωνιστική γραμμή και στη συνέχεια ενισχύουν το χρώμα της ομάδας τους. Οι οδηγοί που κινούνται με ορμή και στυλ συγκεντρώνουν πόντους δεξιότητας που τους βοηθούν να πεταχτούν σαν αστραπές και να φτάσουν στη νίκη! Το Trailblazers αναπτύχθηκε από το Βρετανικό στούντιο Supergonk, μέλη του οποίου έχουν εργαστεί σε αναγνωρισμένες για τους racing τίτλους τους εταιρίες, όπως η Codemasters, η Bizarre Creations και η Criterion.

 

Το RICO είναι ένα firstperson shooter με arcade στυλ, εμπνευσμένο από τις σύγχρονες κινηματογραφικές ταινίες δράσης. Οι παίκτες δημιουργούν ομάδες αστυνομικών ανά δύο κι έχουν είκοσι τέσσερις ώρες για να λύσουν μια υπόθεση ως μέλη μιας εξειδικευμένης οργάνωσης καταπολέμησης του εγκλήματος. Ο σχεδιασμός στηρίζεται στην τακτική και οι παίκτες πρέπει να αντιδρούν στιγμιαία σε ανταλλαγές πυρός καθώς εξελίσσονται ως χαρακτήρες, έχοντας στη διάθεσή τους λίγο χρόνο να εκτιμήσουν την κατάσταση κι αν μπορούν να εκπλήξουν τον αντίπαλο. Το RICO διαθέτει πλούσια πυρομαχικά κι εχθρούς, ενώ οι μάχες είναι σκληρές και έντονες, καθώς στηρίζονται σε ένα λεπτομερές σύστημα καταστροφής του περιβάλλοντος που διαβεβαιώνει ότι κάθε βολή έχει αντίκτυπο και ωραία αίσθηση! Το RICO αναπτύχθηκε από την Ground Shatter που εδρεύει στο Briston Games Hub.

Το Decay of Logos είναι ένα action roleplaying game γεμάτο ατμόσφαιρα, που αντλεί έμπνευση από την Ευρωπαϊκή λαογραφία, τη λογοτεχνία του Φανταστικού και τα αρχετυπικά thirdperson actionRPGπαιχνίδια. Το παιχνίδι γεννήθηκε στη φαντασία του βασικού σχεδιαστή και προγραμματιστή Andre Constantino και αναπτύχθηκε από τη βραβευμένη, ανεξάρτητη εταιρία Amplify Creations. Στο Decay of Logos, οι παίκτες εξερευνούν έναν αχανή και αλληλένδετο κόσμο, γεμάτο μυστικές τοποθεσίες και αντικείμενα για να βρείτε. Οι παίκτες θα εμπλακούν σε θανάσιμες και βάναυσες μάχες με αλλόκοσμα εχθρικά πλάσματα και θα ανακαλύψουν ένα κόσμο γεμάτο μαγικές ιστορίες καθώς θα ξεδιπλώνουν τη λεπτομερή λειτουργία των διάφορων όπλων, πανοπλιών και αντικειμένων του παιχνιδιού, αλλά και τους μηχανισμούς εξέλιξης των χαρακτήρων.

 

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment