Καλά τα νέα: Έχουμε να δούμε κι άλλα spin off από Sons of Anarchy

Καλά τα νέα: Έχουμε να δούμε κι άλλα spin off από Sons of Anarchy

έρουμε ήδη πως μέσα στην φετινή χρονιά θα δούμε το spin off του Sons of Anarchy,Mayans MC, που θα αφηγείται την ιστορία ενός καινούργιου prospect στο bike club και την πορεία της εξέλιξης του μέσα σε αυτό. Και δεν μας ακούγεται καθόλου κακή ιδέα.

Να όμως που τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο δημιουργός της σειράς Kurt Sutter ανάφερε πως δεν έχει στο μυαλό του ένα, αλλά συνολικά τρία spin offs.«Υπάρχουν ιστορίες που μπορούν να εξελιχθούν. Και στο δικό μου το μυαλό, το Sons of Anarchy ήταν το πρώτο από τις τέσσερις ιστορίες. Μετά το Mayans θα υπάρξουν σίγουρα άλλες δύο».

Όμως που ακριβώς μπορεί να τοποθετηθούν τα επιπλέον στόρι; Ο Sutter πιστεύει πως σε ένα από αυτά, θα μπορεί ο τηλεθεατής να εξερευνήσει την πορεία του John Teller, του πατέρα του Jax, την δημιουργία του club, την σχέση του με την Gemma και τον Clay Morrow.

SONS OF ANARCHY: Ron Pearlman and Katey Sagal on SONS OF ANARCHY airing Wednesday, Nov. 26 (10:00PM ET/PT) on FX. CR: Prashant Gupta/ FX.

«Αν θα ήθελα κάτι από την 4η και τελευταία ιστορία, θα ήταν να επικεντρωθεί στα παιδιά του Jax, τον Abel και τον Thomas. Όπου θα μάθαιναν για τον πατέρα τους και θα περπατούσαν στα χνάρια του», συμπλήρωσε στη συνέντευξη.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ενδιαφέρονται εκεί έξω οι παραγωγοί και για τα 4 σενάρια, όμως φαίνεται πως ο Sutter έχει ιδέες για το πώς θα μπορέσει να προχωρήσει και να δέσει τις ιστορίες.

Και δεν μας ακούγεται καθόλου άσχημη προσπάθεια.

Πηγή: ratpack.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment