Νέα συνεργασία μεταξύ International Gaming Entertainment και Hexbug S.A.

Νέα συνεργασία μεταξύ International Gaming Entertainment και Hexbug S.A.

Σε μια νέα συνεργασία στο χώρο της διανομής παιχνιδιών ρομποτικής προχωρά η International Gaming and Entertainment S.Α. (IGE SA), μέλος του ομίλου της Audio Visual Enterprises S.A., με την εταιρεία Hexbug.

H Hexbug, μπήκε στη βιομηχανία παιχνιδιών το 2007 μετά από μία μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της ρομποτικής.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία στον τομέα της ρομποτικής, η HEXBUG κυκλοφόρησε τη σειρά προϊόντων HEXBUG Micro Robotic Creatures. Τα HEXBUG σχεδιάστηκαν για να δώσουν στα παιδιά μια θετική εμπειρία με τη ρομποτική .

H ρομποτική, όπως παρουσιάστηκε στο πρόγραμμα VEX Robotics, ήταν ο κύριος καταλύτης που τροφοδότησε την έναρξη της HEXBUG.

Οι καταναλωτές γνώρισαν την επωνυμία HEXBUG μέσα από την συναρπαστική συμπεριφορά των προϊόντων της, τα ευφυή χαρακτηριστικά τους και τις εντυπωσιακές συσκευασίες.

Τα παιχνίδια ποικίλουν από μικρά ρομποτικά κατοικίδια, έντομα μέχρι μεγάλα ρομπότ που αντιδρούν στο άγγιγμα και στη φωνή.

Η έναρξη της συνεργασία της Hexbug με την IGE για την διανομή της Hexbug στην Ελλάδα ξεκινά αρχές Δεκεμβρίου 2017.

Τα παιχνίδια Hexbug θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών και τεχνολογίας.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment