Ο Σούπερ Μάριο της Nintendo επιστρέφει χωρίς μπλούζα!

Ο Σούπερ Μάριο της Nintendo επιστρέφει χωρίς μπλούζα!

Μια μεγάλη επιστροφή μας ετοίμασε η Nintendo: Για όσους θυμούνται (αλλά και όσους θέλουν να μάθουν) ο εκπληκτικός Σούπερ Μάριο γύρισε! Η ιαπωνική φίρμα λανσάρει ένα νέο παιχνίδι το Super Mario Odyssey, με το διάσημο ήρωα.

Όσοι θυμάστε, θα πρέπει να ξεχάσετε τη γνωστή αμφίεση με τη σαλοπέτα: ο Σούπερ Μάριο θα κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα σε πολλές από τις πίστες του παιχνιδιού. Δεν θα χάσει όμως το γνωστό κόκκινο καπέλο με το λογότυπό του.

Σε ένα τρισδιάστατο πλέον κόσμο, ο Σούπερ Μάριο θα τα βάλει με θηρία και τέρατα για να σώσει την Princess Peach, που έχει πέσει θύμα απαγωγής. Ακόμη και σε διαστημόπλοιο θα ανέβει για να τα καταφέρει.

Το νέο παιχνίδι είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την κονσόλα της εταιρείας την Nintendo Switch.

Οι κριτικές που παίρνει πάντως στα εξειδικευμένα σάιτς είναι εντυπωσιακές: το σκορ επιτυχίας του είναι 97 στα 100!

Η Nintendo κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι Super Mario για το Nintendo 64 το 1996 ενώ το πιο πρόσφατο κυκλοφόρησε 15 χρόνια πριν, το 2002 και ήταν το Super Mario Sunshine, για το GameCube.

Οι πωλήσεις του Super Mario Odyssey ξεκίνησαν σήμερα και η τιμή του είναι 60 δολάρια (δηλαδή 50 ευρώ).

www.news.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment