Πόσο σέξι είναι πραγματικά οι ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο; (vids)

Πόσο σέξι είναι πραγματικά οι ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο; (vids)

Κάποιοι αρνούνται πεισματικά να κάνουν ερωτικές σκηνές, άλλοι αποστρέφονται το γυμνό. Όπως και να έχει, δεν είναι τυχαίο που για τους περισσότερους ηθοποιούς οι ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο δεν είναι η καλύτερή τους. Και στην προκειμένη τα φαινόμενα απατούν για τους εξής -πρακτικούς κυρίως- λόγους:

1. Τα ειδικά εσώρουχα είναι κυριολεκτικά κολλημένα πάνω τους
Για παράδειγμα, οι σκηνές στην τριλογία του Fifty Shades of Grey δεν είναι αυτό που νομίζεις, καθώς πρόσφατα «άδειασε» με τις δηλώσεις της το όλο σκηνικό η Ντακότα Τζόνσον. Τα ειδικά εσώρουχα που φορούν η ηθοποιοί οι ηθοποιοί για να μην είναι εντελώς γυμνοί στις ερωτικές σκηνές και για να μην έρχονται σε πραγματική επαφή είναι τοποθετημένα πάνω τους με ένα ειδικό κολλώδες υλικό που κάνουν ακόμα πιο άβολη την αίσθηση της στιγμής.

2. Οι ηθοποιοί συχνά στις πρόβες αισθάνονται πως κάνουν κάτι εντελώς άναρμοστο και ακατάλληλο
Η Ρόζαμουντ Πάικ και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις είχαν μία βίαιη σκηνή στο Gone Girl του 2014 και όλα θα ήταν εντάξει για αυτούς αν ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ δεν τους ζητούσε να την προβάρουν επί δύο ώρες μόνοι τους. «Είσαι μόνη με έναν άντρα που δεν είναι ο σύζυγός σου και είναιι επίσης σύζυγος. […] Το είδαμε μετά και έμοιαζε σα να κάναμε ένα είδος απίστευτα ανατριχιαστικής «σπιτικής» ταινίας πορνό», έχει δηλώσει σχετικά η Πάικ.

3. Τα γυρίσματα διαρκούν πολύ
Ο Τζάστιν Τίμπερλέικ ας πούμε στο Friends with Benefits με τη Μίλα Κούνις, μάλλον δεν πέρασε πολύ καλά. «Στην πραγματικότητα είναι κάπως ενοχλητικό, είσαι εκεί για 12 ώρες, είναι εξαντλητικό», εξήγησε.

4. Ποτέ μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή
Επειδή τις περισσότερες φορές θα συμβεί κάτι που δεν ήταν… προγραμματισμένο, οι ηθοποιοί αναγκάζονται να απολογηθούν μεταξύ τους για να μην… παρεξηγηθούν οι προθέσεις τους.

5. Συνήθως έχουν… κοινό
Για να μην πούμε πάντα, καθότι συνεργείο. «Πάντα υπάρχει ένας τεράστιος και τριχωτός άντρας που κρατάει ένα μπουμ και φοράει μία κοντή μπλούζα», αστειεύθηκε η Ολίβια Γουάιλντ σε συνέντευξή της το 2009, επισημαίνοντας πως συνήθως στο δωμάτιο περιφέρονται γύρω στα 50 άτομα…

6. Η κατάσταση δεν καλυτερεύει αν οι ηθοποιοί είναι ζευγάρι και στη ζωή
Μπορεί να κερδίζουν σε άνεση και επικοινωνία, ωστόσο το συνεργείο είναι παντού και ο άντρας σκέφτεσαι συνήθως ότι η σύντροφός του είναι εκτεθειμένη σε ένα σωρό μάτια από τα οποία θα πρέπει να την προστατεύσει…

7. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν φίλοι πρέπει να κάνουν ερωτική σκηνή
«Πραγματικά δεν ήθελα να σκεφτώ το γεγονός ότι έπρεπε να κάνω σεξ μαζί της στην ταινία. Ήταν πραγματικά άβολο. Σχεδόν αισθάνομαι ότι ίσως να ήταν πιο εύκολο με κάποιον που δεν ξέρεις. Αλλά αφού το είπα αυτό, ήταν σπουδαίο το γεγονός ότι είχα μια φίλη εκεί με την οποία μπορούσαμε να γελάσουμε, να αστειευθούμε και να το ξεπεράσουμε μαζί.», είχε πει η Νάταλι Πόρτμαν για την ερωτική σκηνή με τη φίλη της Μίλα Κούνις στην ταινία Black Swan.

8. Όλοι έχουν άποψη
«Το δυσκολότερο πράγματα αναφορικά με τις ερωτικές σκηνές είναι ότι όλοι είναι κριτές», επεσήμανε ο Μάικλ Ντάγκλας μιλώντας για την περιβόητη σκηνή μιας λήψης στην ταινία Behind the Candelabra. «Δεν ξέρω ποια ήταν η τελευταία φορά που δολοφονήσατε κάποιον ή που τινάξατε τα μυαλά του στον αέρα, αλλά όλοι κάνουν σεξ και πιθανόν σήμερα το πρωί, που σημαίνει ότι όλοι έχουν άποψη για το πως θα ‘πρεπε να γίνει», συμπλήρωσε.

Πηγή: reader.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment