Τι είδαμε το 2017 στο Pornhub (pics)

Τι είδαμε το 2017 στο Pornhub (pics)

To 2017 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, γεμάτη στρες και ανησυχία για το παρόν και το μέλλον, καθώς ανάμεσα στον Τραμπ και στον Κιμ ο κόσμος φαίνεται να πηγαίνει κατά διαόλου, τα οικονομικά μας επίσης (εκτός κι αν κολυμπάτε στο… bitcoin), η Φύση φανερώνει όλο και συχνότερα τις εκδικητικές της διαθέσεις, και όλα αυτά τα αρνητικά συμπαρέσυραν και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Ευτυχώς όμως, είχαμε το Pornhub. Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου στον κόσμο ήταν εκεί για να μας ρίξει μια κουβέρτα στους ώμους, να μας φτιάξει ζεστή σοκολάτα και να μας ψιθυρίσει πως όλα θα πάνε καλά. Κάπως έτσι το 2017 έκλεισε ως μια ακόμη εντυπωσιακή χρονιά για την παραγωγή και κατανάλωση ερωτικών βίντεο. Και η ομάδα στατιστικών ερευνών του Pornhub (αυτές είναι δουλειές!) συγκέντρωσε έναν απίστευτο όγκο στοιχείων στην μεγάλη της έρευνα για τη χρονιά που πέρασε. Αν έχετε χρόνο μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ, εμείς θα παρουσιάσουμε συνοπτικά κάποια βασικά ευρήματα.

Και όταν κάνουμε λόγο για εντυπωσιακή χρονιά, μιλάμε για αριθμούς όπως οι ακόλουθοι:

28,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις στο Pornhub
81 εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα κατά μέσο όρο
25 δισεκατομμύρια αναζητήσεις, δηλαδή 50.000 το λεπτό ή 800 το δευτερόλεπτο!
4.052.543 βίντεο ανέβηκαν μέσα στο 2017. Ναι, καινούργια βίντεο. Για να τα δείτε όλα στη σειρά, χρειάζεστε κάπου 68 χρόνια! Μόνο για τα βίντεο της περασμένης χρονιάς!

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για την Ελλάδα (πάντως είχαμε παρουσιάσει εκείνα του 2016 τον περασμένο Οκτώβριο) καθώς δεν περιλαμβάνεται στις 20 κορυφαίες χώρες για το Pornhub. Οι χώρες αυτές, που μαζί αντιστοιχούν στο 80% του traffic της ιστοσελίδας, είναι κατά σειρά οι εξής: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ιαπωνία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Ιταλία, Βραζιλία, Μεξικό, Ισπανία, Φιλιππίνες, Ολλανδία, Πολωνία, Σουηδία, Αργεντινή, Ρωσία, Νότια Αφρική και Βέλγιο.

Τι είδαμε

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο όρος lesbian ήταν ο πρώτος σε αναζήτηση, καθώς ικανοποιεί τις φαντασιώσεις σχεδόν όλων των στρέιτ ανδρών, πολλών στρέιτ γυναικών και, φυσικά, όλων των ομοφυλόφιλων γυναικών. Ακολουθεί ο όρος hentai που αφορά τα ιαπωνικά ερωτικά καρτούν, ο όρος milf (αν θέλετε επεξήγηση μάλλον διαβάζετε λάθος κείμενο), οι όροι step mom, step sister και mom, και άλλοι πολλοί που θα δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα.

Υπάρχει και ξεχωριστός πίνακας για τις αναζητήσεις που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αύξηση και άφησαν το στίγμα τους στο 2017. Οι πιο παράξενες έχουν να κάνουν με τη σειρά κινουμένων σχεδίων «Rick and Morty», τα fidget spinners και το ASMR, το οποίο ομολογούμε ότι δεν γνωρίζαμε αλλά το μάθαμε και σας το εξηγούμε: προέρχεται από τις λέξεις Autonomous Sensory Meridian Response και αφορά την περίεργη αίσθηση χαλάρωσης και διέγερσης ταυτόχρονα που μπορεί να προκαλέσει το χάιδεμα των μαλλιών, ένας ήχος ή κάποιο οπτικό ερέθισμα (περισσότερα εδώ).

Ποιους είδαμε

Η πορνοστάρ που αναζητήσαμε περισσότερο φέτος ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, ηRiley Reid με πάνω από μισό εκατομμύριο θεάσεις βίντεο. Ακολούθησε η Mia Khalifa με 443,7 εκατ. θεάσεις και η «έμπειρη» Lisa Ann με 280 εκατ. Στην τέταρτη θέση έπεσε το περσινό Νο.1, η Kim Kardashian, παρόλο που έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που γύρισε το sex tape της και 10 από τότε που αυτό κυκλοφόρησε. Η ίδια όμως φροντίζει να διατηρεί ψηλά το ενδιαφέρον με τις φωτογραφήσεις της, ενώ το Pornhub είναι γεμάτο από σωσίες της πρόθυμες να λειτουργήσουν ως υποκατάστατα. Στους άνδρες, πρώτος ήρθε ο Ισπανός Jordi El Nino Polla, ακολουθούμενος από τους MandingoJohnny Sins και τον ζωντανό θρύλο Rocco Siffredi.

Στις διασημότητες πρώτη ήρθε (φυσικά) η Kim Kardashian, ακολουθούμενη από την ποπ σταρ Selena Gomez. Ακολουθούν πολλές vloggers του YouTube όπως η Lena the plugSSS SniperwolfCelestia Vega, ενώ σχετικά ψηλά είναι η «Wonder Woman» Gal Gadot, η Kylie Jenner και η Emily Ratajkowski.

Πότε είδαμε

Εδώ τα πράγματα παραμένουν σταθερά, οι συνήθειες δύσκολα αλλάζουν. Η κίνηση πέφτει από τις 2 έως τις 9 το πρωί, όταν οι περισσότεροι κοιμούνται ή ξεκινούν την ημέρα τους, ενώ στα περισσότερα μέρη του κόσμου οι ώρες αιχμής είναι μεταξύ 10 και 12 το βράδυ. Η πιο δημοφιλής ημέρα είναι η Κυριακή και η λιγότερο δημοφιλής η Παρασκευή.

Πόσο είδαμε

Σε σχέση με το 2016, ο μέσος χρόνος παραμονής σε κάθε επίσκεψη αυξήθηκε κατά 23 δευτερόλεπτα, φτάνοντας τα 9 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα. Με άλλα λόγια, ένα δεκάλεπτο είναι αρκετό για να μας ικανοποιήσει. Οι Φιλιππινέζοι μάλλον αντέχουν περισσότερο, καθώς η μέση επίσκεψή τους διαρκεί 13 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα, ενώ οι Ρώσοι δεν χρειάζονται παραπάνω από 7 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα. Και πάλι, τα στοιχεία αυτά αφορούν τις 20 κορυφαίες χώρες σε traffic.

Πού είδαμε

Οι φορητές συσκευές (smartphones και tablets) γίνονται κάθε χρόνο όλο και πιο δημοφιλείς. Πλέον οι υπολογιστές αντιστοιχούν σε λιγότερο από το 1/4 του συνολικού traffic στο Pornhub. Τα smartphones ανέβηκαν 5% σε σχέση με το 2016 φτάνοντας το 67%. Στη Νότια Αφρική και την Ινδία το 87% των χρηστών του Pornhub το επισκέπτονται από φορητές συσκευές, ενώ μόνο στη Ρωσία ο κόσμος προτιμάει την οθόνη του υπολογιστή.

Πηγή: reader.gr

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment