Το παιχνίδι που σας κάνει μαθητές στο σχολείο του Χάρι Πότερ (vid)

Το παιχνίδι που σας κάνει μαθητές στο σχολείο του Χάρι Πότερ (vid)

Την ευκαιρία να ζήσετε στον κόσμο του Χάρι Πότερ σας δίνει το παιχνίδι «Harry Potter: Hogwarts Mystery» που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά για iPhone και Android κινητά. Πρόκειται για ένα role playing game όπου ο παίκτης εγγράφεται στη σχολή μαγείας Χόγκουαρτς, παρακολουθεί μαθήματα, μαθαίνει ξόρκια, κάνει φίλους και εχθρούς και μπλέκει σε πολλές και διάφορες περιπέτειες.

Παρά το όνομα του διάσημου μάγου που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στον τίτλο, ο Χάρι Πότερ δεν υπάρχει πουθενά στο παιχνίδι, το οποίο είναι τοποθετημένο χρονικά στη δεκαετία του ’80. Όλοι οι γνωστοί καθηγητές είναι εκεί – ο Ντάμπλντορ, ο Σνέιπ, η ΜακΓκόναγκαλ – 20 χρόνια νεότεροι σε σχέση με τα βιβλία και τις ταινίες.

Μία πρώτη γεύση από το παιχνίδι – το οποίο δεν έχει σχέση με το α λα «Pokemon Go» παιχνίδι «Harry Potter: Wizards Unite», που επίσης θα κυκλοφορήσει φέτος – μας δίνει το παρακάτω τρέιλερ.

Πηγή: reader.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment