Το indie platformer «Shiny» παρουσιάζει μια ιστορία ελπίδας και φιλίας στο PS4

Το indie platformer «Shiny» παρουσιάζει μια ιστορία ελπίδας και φιλίας στο PS4

Το indie platformer Shiny κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στο PS4. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το παιχνίδι στα ράφια των καταστημάτων, αλλά και στο ψηφιακό κατάστημα. Το Shiny καταγράφει τη γλυκιά ιστορία ενός ρομπότ με το όνομα Kramer 227, το οποίο πρέπει να αποδράσει από τον πλανήτη Aurora μαζί με τους φίλους του, καθώς ο πλανήτης είναι έτοιμος για καταστροφή. Το φιλικό προς την οικογένεια παιχνίδι, το οποίο αναπτύχθηκε από το Βραζιλιάνικο στούντιο Garage 227, θαυμάζεται για την υπέροχη μουσική του και την old school ατμόσφαιρα.

 

 

Τι κάνει το Shiny να ξεχωρίζει;

 

Μια γοητευτική πτυχή του Shiny είναι η συναρπαστική ιστορία του, η οποία έχει ως αποκλειστικό θέμα την προσφορά βοήθειας και όχι τον θάνατο. Όπως αναφέρει το Hardcore Gamer: «Είναι σπάνιο να βρει κάποιος video gamesπου προσφέρουν μια αίσθηση ελπίδας και σκοπού χωρίς την ανάγκη να σκοτώνεις. Το Shiny είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι».

 

Το Keengamer εκθειάζει το Shiny για τον γοητευτικό, βασικό χαρακτήρα του: «Το Shiny είναι ένα συναρπαστικό και εντυπωσιακό σε σχέση με τη βασική ιδέα του ντεμπούτο, με ένα αξιαγάπητο πρωταγωνιστή που θα προσελκύσει χωρίς κόπο τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας, των ρομπότ και των 2D platformers».

 

Ο βασικός χαρακτήρας είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας δημιουργικής διαδικασίας σχεδιασμού. Οι πρωτότυπες ζωγραφιές της Kramer 227 αποκαλύπτουν ότι τα ρομπότ έχουν πολλές διαφορετικές μορφές και μεγέθη! Αυτά τα σχέδια μπορείτε να τα βρείτε στα assets του τίτλου. Το όνομα του χαρακτήρα, Kramer 227, είναι ένας φόρος τιμής στην ομάδα ανάπτυξης του ShinyGarage 227.

 

Το μήνυμα του Shiny στον κόσμο

 

Το βασικό μήνυμα του Shiny είναι ότι η ζωή και οι ενέργεια είναι πολύτιμες πηγές. Κάθε κίνηση που κάνει ο Kramer καταναλώνει ενέργεια, η οποία μπορεί να ανανεωθεί αν συλλέξετε μπαταρίες ή αν βρείτε γεννήτριες. Η συλλογή αρκετής ενέργειας είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να κρατήσετε τον Kramer και τους φίλους του ζωντανούς για τόσο χρονικό διάστημα ώστε να αποδράσετε από τον πλανήτη Aurora, πριν αυτός συντριβεί στον καυτό ήλιο.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Platformer game χωρίς βίαμε old school εμφάνιση
  • Βοηθήστε άλλα ρομπότ στην πορεία σας για να αποδράσετε από τον καταδικασμένο πλανήτη Aurora
  • Κινηθείτε τριγύρω με υπευθυνότητα, για να σώσετε ενέργεια για τα υπόλοιπα ρομπότ
  • Ανακαλύψτε διάφορα powerups, όπως jetpack και ενεργειακές σφαίρες
  • Εξερευνήστε 20 τεράστια 2.5D επίπεδα με λεπτομερή, ζωντανά είδη περιβάλλοντος
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment