Το METAL MAX Xeno θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 το φθινόπωρο

Το METAL MAX Xeno θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 το φθινόπωρο

Η NIS America βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το METAL MAX Xeno θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 το φθινόπωρο στην Ευρώπη και στη Βόρειο Αμερική.

 Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την 25η επέτειο του Metal Max franchise και το METAL MAX Xeno «επιστρέφει στις ρίζες» του με τις μάχες μεταξύ υβριδίων αρμάτων μάχης / ανθρώπων και με το σενάριό του. Το METAL MAX Xeno, ένας εντελώς νέος τίτλος για το franchise, κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία για το PlayStation Vita και στη συνέχεια ακολούθησε το PS4.

 

Τι είναι το METAL MAX Xeno

 Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Πριν από μισό αιώνα, ένας κεντρικός υπολογιστής με το όνομα NOA απέκτησε συνείδηση και σχεδόν κατέστρεψε την ανθρωπότητα. Το εύρος της καταστροφής που προκάλεσε ο NOA ήταν τέτοιο ώστε ακόμα και το Τόκιο έγινε ερείπια. Εξερευνήστε αυτήν την ερημωμένη, άγονη γη στον ρόλο του Talis, ενός θύματος αυτής της σύγκρουσης, ο οποίος αναζητά συμμάχους και την ελπίδα για να διεξάγει ένα πόλεμο εκδίκησης εναντίον των μηχανών.

 Βασικά Χαρακτηριστικά

 Δώστε στυλ στα άρματα μάχης σας – Εξερευνήστε την άγονη έρημο, περισώστε νέα άρματα μάχης και αναβαθμίστε τα χρησιμοποιώντας πάνω από 500 ανταλλακτικά! Αλλάξτε την εμφάνιση των αρμάτων μάχης με νέα χρώματα και όσο μεγαλύτερη δύναμη πυρός μπορείτε να βρείτε.

  • Πολεμήστε για την ανθρωπότητα – Ο κόσμος έχει καταστραφεί από ένα κεντρικό υπολογιστή που έχει σκοπό να αφανίσει την ανθρωπότητα. Εξερευνήστε την αχανή έρημο και ενώστε τις δυνάμεις σας με τους εναπομείναντες επιζώντες για να επαναστατήσετε κατά των αποτρελαμένων μηχανών.
  • Αμυνθείτε – Οι δυνάμεις του NOA θα σας βρουν όπου κι αν βρίσκεστε! Κάντε την πρώτη επίθεση από το εσωτερικό του άρματος μάχης μόλις εμφανιστούν οι εχθροί σας, ή αποβιβαστείτε από αυτό και εξερευνήστε επικίνδυνα οχυρώματα πεζοί, μαζί με τους συμμάχους σας.
Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment