«Άκρως ακατάλληλη» η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόρενς (video)

«Άκρως ακατάλληλη» η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόρενς (video)

Ως «άκρως ακατάλληλη» χαρακτηρίζεται η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόρενς «Red Sparrow». Η ταινία διαπραγματεύεται την εκπαίδευση μίας Ρωσίδας κατασκόπου από την παιδική της ηλικία ως τη στιγμή που έγινε δολοφόνος και έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλη για ανηλίκους καθώς περιέχει σκηνές σκληρής βίας, βασανιστήρια, σκηνές σεξ, βωμολοχίες και πολύ γυμνό.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζέισον Μάθεβς, σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς, με τον οποίο η Τζένιφερ έχει ξανασυνεργαστεί στην κινηματογραφική σειρά «Αγώνες Πείνας». Στο καστ των ηθοποιών περιλαμβάνονται οι: Τζόελ Έντζερτον, Μέρι Λουίζ Πάρκερ, Ματίας Σένερτς, Τζέρεμι Άιρονς κ.α.

Η Λόρενς παρότι είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς δεν αρνείται, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, να παίξει σε ταινίες που απευθύνονται ηλικιακά σε πιο μεγάλα κοινά.

Αυτό το απέδειξε πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Mother», που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2017, χωρίς ωστόσο να αποκόπτεται από τα νεανικά κοινά αφού εντός του έτους (τον Νοέμβριο) θα εμφανιστεί στην ταινία «X-Men: Dark Phoenix».

Η ταινία Red Sparrow αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Πηγή: newsbeast.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment