Ένας πύργος από τραπουλόχαρτα πάνω σε πλυντήριο ρούχων

Ένας πύργος από τραπουλόχαρτα πάνω σε πλυντήριο ρούχων

Αποδεικνύοντας ότι ένα πλυντήριο ρούχων μπορεί να είναι o βασικός πρωταγωνιστής ενός viral βίντεο, το βίντεο της LG Electronics (LG) “House of Cards” έλαβε το ‘AME Award’ στην κατηγορία branded entertainment. Μία από τις πιο τιμητικές διακρίσεις του κλάδου, τα Βραβεία AME (Advertising & Marketing Effectiveness) αναγνωρίζουν τη στρατηγική μιας καμπάνιας μάρκετινγκ, τη δημιουργική ιδέα, την αξία της παραγωγής και, κυρίως, την αποτελεσματικότητα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Το video απέκτησε γρήγορα 100 εκατομμύρια συνολικές προβολές σε διάφορους ιστότοπους, όταν ανέβηκε στο YouTube την περασμένη άνοιξη. Στο βίντεο, ο επαγγελματίας card stacker Bryan Berg εμφανίζεται να κατασκευάζει έναν πύργο από τραπουλόχαρτα 3,3 μέτρων πάνω από ένα πλυντήριο ρούχων LG Centum System™, εν ώρα λειτουργίας με 1.000 στροφές ανά λεπτό, ένα κατόρθωμα για το οποίο απέσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τη δημιουργία της  υψηλότερης κατασκευής από χαρτιά τράπουλας μέσα σε 12 ώρες. Το βίντεο δημιουργήθηκε  για να αναδείξει με δημιουργικό τρόπο το νέο σύστημα Centum της LG, το οποίο μεγιστοποιεί την αξιοπιστία και την ενεργειακή απόδοση του πλυντηρίου, με ελάχιστες δονήσεις και θόρυβο.

 

«Η δημιουργικότητα είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μας για να ξεχωρίσουμε και να μεταφέρουμε το μήνυμά μας στους καταναλωτές», δήλωσε ο Han Chang-hee, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ στην LG Home Appliance & Air Solution Company. «Πάντα εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός όταν οι ηγέτες του κλάδου αναγνωρίζουν την καλή δουλειά που κάνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τους κριτές των AME Awards για αυτή την τιμή».

 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης καμπάνιας “House of Cards”, η LG δημιούργησε μια σειρά από videos για να διηγηθεί την ιστορία των μοναδικών και καινοτόμων συσκευών της, στα οποία περιλαμβάνεται η δημιουργία ενός μεγάλου έργου τέχνης  με τη χρήση πάνω από 18.000 λαμπτήρων καθώς και η αναρρίχηση κτιρίου 33 ορόφων από επαγγελματία ορειβάτη με μοναδικό εφόδιο την αναρρόφηση αέρα που δημιουργούν οι  υψηλής τεχνολογίας cordless ηλεκτρικές σκούπες.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment