Έφτασε η GOPRO HERO5!

Έφτασε η GOPRO HERO5!

Η 5η γενιά GoPro Hero5 Black ήρθε για να ταράξει τα νερά, να σκίσει τους αιθέρες και να ανέβει τις πιο υψηλές κορυφές. Χωρίς την ανάγκη ειδικής θήκης η GoPro Hero5 Black μπορεί να βουτήξει στο νερό μαζί σου σε βάθος έως και 10 μέτρα, ώστε να μη χάνεις καθόλου χρόνο. Με λειτουργία φωνητικών εντολών για έλεγχο εξ’αποστάσεως αλλά και οθόνη αφής 2’’ για να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις εύκολα και άνετα.

gopro-hero5-waterproof

Η σχεδίαση ενός πλήκτρου σου επιτρέπει να αρχίζεις την εγγραφή σε ανάλυση 4K πατώντας μόνο ένα κουμπί ενώ χάρη στον αισθητήρα 12MP θα μπορείς να τραβάς υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες ακόμη και σε μορφές RAW και WDR. Διαθέτει ασύρματο δέκτη Wi-Fi και Bluetooth για ασύρματες μεταφορές αρχείων αλλά και GPS για να καταγράφεις την τοποθεσία που βρίσκεσαι.

Ακόμη και όταν κρατάς την action camera στο ένα σου χέρι, αυτή θα καταγράφει πολύ σταθερό και χωρίς κουνήματα video χάρη στον ενσωματωμένο σταθεροποιητή ενώ ταυτόχρονα με την εγγραφή video η GoPro Hero5 Black καταγράφει και στερεοφωνικό ήχο, για να μπορείς να ξαναζήσεις τις extreme στιγμές της ζωής σου, με την κάθε λεπτομέρεια. Απλά, η καλύτερη GoPro που κατασκευάστηκε ποτέ.

gopro-hero5-video-stabilization

Όσο ανώμαλος και αν είναι ο δρόμος που κάνεις την κατάβαση και όσο γρήγορη και αν είναι η δράση, η GoPro Hero5 θα καταγράψει σταθερά την κάθε σκηνή χάρη στον σταθεροποιητή video. Ακόμη και η action camera βρίσκεται στα χέρια σου, το video θα είναι πολύ ομαλό χωρίς ενοχλητικά κουνήματα και θολώματα.

Αγόρασε την Gopro Hero 5 εδώ

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment