Γιατί το Chuwi Corebook αναμένεται να ταράξει την αγορά;

Γιατί το Chuwi Corebook αναμένεται να ταράξει την αγορά;

Tα Χριστούγεννα πέρασαν και έρχεται μια καινούργια  χρόνια στην οποία σας εύχομαι προσωπικά χαρά, υγεία και ευτυχία! Το Chuwi Corebook είναι μια συσκευή που πρόκειται να ταράξει την αγορά και αυτό το email έχει ως σκοπό να σας αποδείξει το γιατί. Ελπίζουμε να διεγείρει το ενδιαφέρον σας.

Σαν μια 2σε1 συσκευή,  το Chuwi Corebook έρχεται με έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή, καλύτερη παραγωγικότητα και καλύτερη μεταφερσιμότητα από άλλα συνηθισμένα tablets και παλαιομοδίτικα notebooks .

Επίσης ,το Chuwi Corebook διαθέτει μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης(13.3 ιντσών) από το Apple Ipad Pro(12.9 ίντσες), το νέο Microsoft Surface Pro(12.3 ίντσες) , το Samsung Galaxy Book (12 ίντσες) και έρχεται με full laminated οθόνη για καλύτερη εμπειρία θέασης.

Ακόμα ,περιλαμβάνει μεγαλύτερη μνήμη RAM 8GB ενώ οι προαναφερθείσες συσκευές προσφέρουν μόλις 4GB RAM και φυσικά διαθέτει περισσότερες θύρες USB από τις προηγούμενες.

Επειδή πρόκειται για ένα project συγχρηματοδότησης, η Chuwi ακούει πραγματικά στην κριτική των χρηστών και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τους ικανοποιήσει.

Την τελευταία φορά, αναβάθμισε την μνήμη RAM από 6GB σε 8GB δωρεάν, και αυτήν την εβδομάδα μάθαμε από την τελευταία τους ενημέρωση στο Indiegogo  ότι θα αναβαθμίσουν τα 128GB e MMC αποθηκευτικό χώρο σε 128GB SSD εντελώς δωρεάν ξανά εάν φτάσουν τον στόχο τον 200 χιλιάδων δολαρίων.

Με τον SSD αποθηκευτικό χώρο , αρχικά , θα διαθέτετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και επιπλέον

  • Άμεση μνήμη σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chrome μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά το πάτημα του κουμπιού
  • Ο SSD αποθηκευτικός χώρος είναι πιο ποιοτικός, πιο γρήγορος και αντιμετωπίζει προβλήματα που έχουν ο e MMC και ο SD σαν αποθηκευτικοί χώροι

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του Chuwi Corebook:

  • 13.3 ιντσών full laminated FHD οθόνη
  • 7ή γενιά επεξεργαστών  Intel Core M3 7Y30  με μέγιστη συχνότητα 2.6Ghz
  • 8GB RAM, 128GB  SSD αποθηκευτικός χώρος
  • 2.5D κυρτό γυαλί
  • Αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Aφαιρούμενο πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους
  • 12V/3A fast charging
  • 12V/3A γρήγορη φόρτιση

Μπορείτε να στηρίξετε την καμπάνια εδώ:

https://www.indiegogo.com/projects/corebook-ultimate-2-in-1-win10-tablet-laptop

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment