Δημιουργήστε χάρτες και αποστολές με τα modding tools του SpellForce 3

Δημιουργήστε χάρτες και αποστολές με τα modding tools του SpellForce 3

Το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς RTS / RPG game SpellForce 3 απέκτησε ένα νέο, πανίσχυρο editor χαρτών. Οι παίκτες όχι μόνο μπορούν να δημιουργούν χάρτες με τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιεί και η ομάδα ανάπτυξης, αλλά μπορούν να χρησιμοποιούν και το λεπτομερές scripting tool για να δημιουργούν τις δικές τους αποστολές και τους δικούς τους προσαρμοσμένους χάρτες, με μοναδικά σετ κανόνων. Θέλετε να διαμορφώσετε ένα χάρτη που να θυμίζει MOBA, στον οποίο μόνο εσείς ελέγχετε τους ήρωες καθώς οι αυτοματοποιημένοι στρατοί μάχονται ο ένας τον άλλον; Ή μήπως προτιμάτε ένα Horde mode, πολεμώντας όλο και πιο ισχυρά κύματα εχθρών; Μπορείτε πλέον να τα δημιουργήσετε. Μπορείτε πλέον να συνδράμετε κι εσείς στην εφαρμογή του #MakeRTSGreatAgain.

 

Αυτό είναι το πρώτο βήμα της εφαρμογής mods στο SpellForce 3. Ο editor για τους χάρτες και τα scripts προσφέρεται με ένα εκτενές tutorial και γλωσσάρι, για να κάνει τις ευκαιρίες για modding όσο το δυνατό πιο προσιτές σε όλους. Τα modding tools είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να τα κατεβάσετε απευθείας από την υπηρεσία Steam. Φυσικά προσφέρονται δωρεάν για τους κατόχους του SpellForce 3.

 

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment