Η διασημότητα στο YouTube “σκοτώνει” – 19χρονη σκότωσε καταλάθος τον φίλο της

Η διασημότητα στο YouTube “σκοτώνει” – 19χρονη σκότωσε καταλάθος τον φίλο της

Μία από τις γενικότερες ειδήσεις που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων χτες ήταν ο θάνατος ενός νεαρού άντρα, ό οποίος υπέκυψε στα τραύματα που του προκάλεσε καταλάθος η σύντροφός του, όταν τον πυροβόλησε για να ανεβάσουν ένα βίντεο στο YouTube!

Η ιστορία έχει ως εξής: η 19χρονη Monalisa Perez πυροβόλησε τον 22χρονο σύντροφο της Pedro Ruiz III, ο οποίος κρατούσε ένα βιβλίο και πίστευε ότι η σφαίρα δεν θα διαπεράσει το βιβλίο. Ο σκοπός ήταν η Monalisa να πυροβολήσει το βιβλίο που κρατούσε ο Pedro. H Monalisa στόχευσε το βιβλίο από απόσταση μισού μέτρου και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, διαπέρασε το βιβλίο.

Ο Pedro έπεσε αιμόφυρτος αρχίζοντας να φωνάζει από τον πόνο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι αυτό έγινε μπροστά στα μάτια της τρίχρονης κόρητς τους. Η Monalisa κάλεσε το ασθενοφόρο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Η ίδια είχε αναρτήσει νωρίτερα ότι ετοιμάζονται για το πιο επικίνδυνο βίντεο στο YouTube προσθέτοντας: “Δική του ιδέα, όχι δική μου“. Η ίδια, έχοντας και το βίντεο ως απόδειξη, δηλώνει ότι το βιβλίο που είχαν κάνει τις δοκιμές ήταν άλλο από αυτό που χρησιμοποιήσε ο Pedro και ότι εκείνο δεν το είχε διαπεράσει η σφαίρα.

monalisa perez tweet

Η ιστορία βέβαια εκτός από μια άγνοια, που δεν ξέρουμε αν είναι και δικαιολογημένη, εκφράζει μια γενικότερη απαισιοδοξία για τη ματαιοδοξία των σημερινών ανθρώπων. Ο Pedro είχε αναφέρει στη Monalisa ότι με αυτό το βίντεο θα γίνουν διάσημοι και θα αποκτήσουν πολλά χρήματα. Ίσως το νεαρό της ηλικίας του να μην τον άφηνε να δει τους άμεσους και έμμεσους κίνδυνους. Ακόμη και το συγκεκριμένο βίντεο να πετύχαινε, μπορεί να πυροδοτούσε μια νέα μόδα με άτομα να πυροβολούνται για χάρη της διασημότητας και εν τέλει να θρηνούσαμε περισσότερα ατυχήματα.

Δεν είναι άλλωστε λίγα τα βίντεο στο YouTube όπου άτομα προβαίνουν σε επικίνδυνες πράξεις, όπως για παράδειγμα να κατεβάσουν μονορούφι ένα μπουκάλι βότκα, προκειμένου να αποκτήσουν πολλά views. Ας ελπίσουμε, ο άδικος χαμός του Pedro να αποτελέσει ένα έναυσμα προκειμένου οι χρήστες να γίνουν λίγο πιο υπεύθυνοι πριν κάνουν ο,τιδήποτε χωρίς να το επεξεργαστούν.

Πηγή: EMEA.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment