Η Κωτσόβολος παρουσιάζει τη νέα γενιά τηλεοράσεων QLED της Samsung

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει τη νέα γενιά τηλεοράσεων QLED της Samsung

Η νέα σειρά τηλεοράσεων QLED TV της Samsung παρουσιάζεται στα καταστήματα της Κωτσόβολος, προσφέροντας μια πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία εικόνας και ήχου. Με εντυπωσιακή απόδοση χρωμάτων και λεπτομέρειας, πρωτοποριακό σχεδιασμό, καθώς και μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, η νέα τηλεόραση της Samsung πρωτοπορεί, αποτελώντας ένα πραγματικό έργο τέχνης.

 

Με τις νέες τηλεοράσεις QLED όλη η χρωματική παλέτα ζωντανεύει στην οθόνη καθώς διαθέτουν τεχνολογία Quantum Dot που προσφέρει μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και αληθινό RGB. Παράλληλα, αποδίδουν μέγιστη αντίθεση χρωμάτων σε οποιεσδήποτε συνθήκες και απόλυτη λεπτομέρεια, καταφέρνοντας να αποδώσουν πλήρως το ρεαλισμό του περιεχομένου μίας ταινίας, σύμφωνα με τις «υποδείξεις του σκηνοθέτη». Η απόδοση των χρωμάτων της εικόνας προσφέρει σταθερή, ομοιόμορφη φωτεινότητα και χρώμα, ενώ εγγυάται την ίδια εμπειρία θέασης από όποια οπτική γωνία και αν παρακολουθεί ο θεατής. Για όσους αναζητούν να συνδυάσουν την απίστευτη εικόνα με τον υπέροχο σχεδιασμό, τα νέα προϊόντα QLED προσφέρουν τρεις επιλογές στη διαμόρφωση του design στον χώρου σας με άποψη και κομψότητα. Συγκεκριμένα:

  • Το Βasic Stand – μία βάση τηλεόρασης που καταφέρνει να κρύψει το καλώδιο, ενώ ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο
  • Το Studio Stand – ένας τρόπος στήριξης που θυμίζει καβαλέτο και προσφέρει μια πιο δημιουργική προσέγγιση και τοποθετεί την τηλεόραση στο χώρο σαν έναν πίνακα ζωγραφικής
  • Το Gravity Stand – που καταφέρνει να τοποθετηθεί σε ένα τοίχο, χωρίς ουσιαστικά να εξέχει, ισορροπώντας μεταξύ στιβαρότητας και design.

 

Παράλληλα, οι τηλεοράσεις QLED της Samsung δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να τοποθετήσει τη συσκευή στο χώρο τους εύκολα, χωρίς δεσμεύσεις, καθώς με ένα μόνο οπτικό καλώδιο ενσωματώνει όλα τα καλώδια των εξωτερικών συσκευών, χαρίζοντας ομοιομορφία. Με τη νέα σειρά τηλεοράσεων QLED της Samsung, όλη η δύναμη είναι στα χέρια του χρήστη, καθώς με ένα μόνο remote control και το smart hub μπορεί εύκολα και γρήγορα να ελέγξει κεντρικά όλες τις συσκευές και να χειριστεί το περιεχόμενο από ένα μόνο σημείο. Επιπρόσθετα, με το smart view μπορεί να απολαύσει τα πολυμέσα που έχει αποθηκευμένα στο smartphone ή στον υπολογιστική του, μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης.

 

Η νέα μοναδική σειρά τηλεοράσεων QLED της Samsung είναι γεγονός στα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr. Το νέο bonus επεισόδιο της εκπομπής «Try Me» της Κωτσόβολος στο κανάλι Youtube παρουσιάζει το νέο μοντέλο. Εδώ το νέο επεισόδιο: https://youtu.be/KgxcUaxvyP8.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment