Η Κωτσόβολος στηρίζει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές με προγράμματα σπουδών

Η Κωτσόβολος στηρίζει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές με προγράμματα σπουδών

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και η αγωνία για τις σπουδές παίρνει πρωταγωνιστική θέση. Η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με το BCACollege, προσφέρει πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Πιο συγκεκριμένα, δίνει την ευκαιρία σε 3 υποψήφιους να αποκτήσουν μία υποτροφία για τετραετή φοίτηση στο προ-πτυχιακό πρόγραμμα BSc (Hons) Business Management [Marketing] και δύο μεταπτυχιακά προγράμματα MSc Digital Marketing. Κάθε ενδιαφερόμενος απόφοιτος Λυκείου ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θέλει να πραγματοποιήσει πετυχημένες σπουδές συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ έως τις 6/10.

Για τους καταναλωτές, ο Σεπτέμβριος ισούται συνήθως με το γεγονός ότι αποχαιρετάμε τη θάλασσα και τις διακοπές. Την ίδια στιγμή, η επιστροφή στο σπίτι ισούται με, σχολείο, διάβασμα, έξοδα, προγραμματισμούς, καθάρισμα, ακόμα και νέα σχέδια ή ακόμα και νέο σπίτι. Για όλους αυτούς τους υπολογισμούς, όπως κάθε Σεπτέμβριο, έτσι και φέτος, η Κωτσόβολος μελετά μαζί με τον καταναλωτή, κάθε ανάγκη του, προσφέροντάς του όλες τις λύσεις, για τη νέα σχολική ή φοιτητική χρονιά, για τη νέα φοιτητική κατοικία, αλλά και για τις ευρύτερες φθινοπωρινές οικιακές ανάγκες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμα και για τη μετακόμισή του! Στα καταστήματα Κωτσόβολος, Σεπτέμβριος = Νέο ξεκίνημα, με το αριθμητικό σύμβολο ίσον (=) να έρχεται να λύσει όσες εξισώσεις και υπολογισμούς επιβάλει ο Σεπτέμβριος στον καταναλωτή, προσφέροντας λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη, γιατί «ξεκινάμε πάντα από τους πελάτες μας»!

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment