Η LG σημειώνει πωλήσεις 15 εκατομμυρίων ψυγείων που ενσωματώνουν την τεχνολογία του Ιnverter Γραμμικού Συμπιεστή

Η LG σημειώνει πωλήσεις 15 εκατομμυρίων ψυγείων που ενσωματώνουν την τεχνολογία του Ιnverter Γραμμικού Συμπιεστή

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε σήμερα την πώληση του 15.000.000ού ψυγείου της που είναι εφοδιασμένο με τον αποκλειστικό Γραμμικό Συμπιεστή, την πιο επιτυχημένη τεχνολογία που αποτελεί μέρος του πυρήνα του τμήματος οικιακών συσκευών. Η LG είδε τις πωλήσεις των ψυγείων της να αυξάνονται κατά 8 τοις εκατό πέρυσι σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και αναμένει να πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια περισσότερα τεμάχια το τρέχον έτος, με κατά μέσο όρο επτά ψυγεία να πωλούνται κάθε λεπτό.

Ο γραμμικός συμπιεστής της LG αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος κάθε premium ψυγείου και θεωρείται η βασική τεχνολογία πίσω από την επιτυχία των συσκευών της εταιρείας. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς περιστροφικούς συμπιεστές που χρησιμοποιούν κυκλική κίνηση, ο γραμμικός συμπιεστής της LG μετατρέπει πολύ πιο αποτελεσματικά τη γραμμική κίνηση σε ισχύ ψύξης. Η διαδικασία αυτή μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το επίπεδο θορύβου σε σύγκριση με τα ψυγεία που διαθέτουν συμβατικούς κινητήρες.

Από την ανάπτυξη του γραμμικού συμπιεστή πριν από 16 χρόνια, η LG συνεχίζει να εργάζεται για την αναβάθμιση και τη βελτίωση αυτής της τεχνολογίας. Η πέμπτη γενιά Γραμμικού Συμπιεστή της LG, που παρουσιάστηκε το 2014, προσφέρει 55 τοις εκατό καλύτερη ενεργειακή απόδοση και 15 τοις εκατό λιγότερο θόρυβο σε σύγκριση με την πρώτη γενιά συμπιεστών. Η LG κατέχει 981 πατέντες στη Νότια Κορέα για την τεχνολογία του γραμμικού συμπιεστή, καθώς και 232 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και 52 σε ολόκληρη την Ευρώπη.

O Inverter γραμμικός συμπιεστής των ψυγείων της LG έχει ονομαστεί “Best Refrigerator” από μια σειρά οργανώσεων των καταναλωτών και προϊοντικών δοκιμών σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική απόδοσή του, τον σταθερό έλεγχο της θερμοκρασίας και το χαμηλό επίπεδο θορύβου. Η LG επέκτεινε τη περσινή βραβευμένη σειρά με το νέο Centum System™ ψυγείο που δημιουργήθηκε ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Το Centum System Inverter Γραμμικού Συμπιεστή υποστηρίζεται από εγγύηση 20 ετών, για πρώτη φορά στη βιομηχανία, κερδίζοντας την αναγνώριση από τον VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker), ενός από τους αξιοσέβαστους οργανισμούς της Ευρώπης για τα πρότυπα και την ασφάλεια.

«Η δέσμευσή μας για την ανάπτυξη σημαντικών και κεντρικών τεχνολογιών, όπως o Inverter Γραμμικός Συμπιεστής αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας των ψυγείων της LG σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG και της Home Appliance & Air Solutions Company. «Η προτεραιότητά μας να βελτιώσουμε τις επιδόσεις των ψυγείων μας και να μειώσουμε τα επίπεδα θορύβου, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια είναι αυτό που μας κάνει να συνεχίζουμε να προσφέρουμε προϊόντα με αξία στους πελάτες μας».

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment