Η Media Markt γιορτάζει χαρίζοντας yellows

Η Media Markt γιορτάζει χαρίζοντας yellows

Η Media Markt φοράει τα γιορτινά της και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές. Και, από 17 έως και 24 Δεκεμβρίου, επιβραβεύει με x50 yellows όσους κάνουν αγορές προϊόντων από €200 με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα yellow, πόντοι που ισοδυναμούν με το 10% της συνολικής αξίας αγοράς.

Αυτές τις γιορτές, στη Media Markt, όλοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν:

  • Πρωτότυπα gadgets για να εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους τους, χωρίς να «ξεφύγουν» από το διαθέσιμο budget: ασύρματους φορτιστές, stand κινητού, sprocket εκτυπωτές τσέπης και ό,τι άλλο μπορούν να φανταστούν.
  • Προσωπικά δώρα για τον/την σύντροφο: κινητά τηλέφωνα, PlayStation, φωτογραφικές μηχανές τύπου DSLR και Polaroid, αξεσουάρ για το κινητό τους όπως ακουστικά, θήκες και powebanks, καθώς και προϊόντα προσωπικής περιποίησης.
  • Μοναδικές εκπλήξεις που θα κάνουν χαρούμενους τους μικρούς τους φίλους: robots, πατίνια, tablets, Bluetooth ηχεία, παιχνιδοκονσόλες, και ό,τι άλλο ζητήσουν.
  • Μια ευρεία γκάμα ιδιαίτερων προϊόντων για τους ίδιους και τους γύρω τους.

Με μια επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα ή στο mediamarkt.gr, όλοι μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους τους, εύκολα και γρήγορα, σε μοναδικές τιμές. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Media Markt θα είναι εκεί για να κάνει την επιλογή «παιχνίδι», ενώ υπηρεσίες όπως η αυθημερόν παράδοση ή παραλαβή παραγγελίας από κατάστημα για τις online αγορές, η δυνατότητα ραντεβού για προσωπική εξυπηρέτηση και το δωρεάν parking κάνουν τις Χριστουγενιάτικες αγορές μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment