Καλοκαιρινές εκπτώσεις στο Steam 2017 – 11 παιχνίδια που αξίζει να αγοράσετε

Καλοκαιρινές εκπτώσεις στο Steam 2017 – 11 παιχνίδια που αξίζει να αγοράσετε

Το Steam Summer Sale 2017 ξεκίνησε, και ως συνήθως θα ήταν αδύνατο να αγοράσετε κάθε έκπτωση που έχουν για τα παιχνίδια. Έτσι αντ ‘αυτού, θα σας προτείνω 10 τίτλους που μπορεί να αξίζουν την προσοχή σας.

Για να περιορίσω την λίστα, χρησιμοποίησα τέσσερα κριτήρια:

  • Παιχνίδια κάτω των 10 Ευρώ,
  • Μπορεί να μην είστε 100% πεπεισμένοι να τα δοκιμάσετε,
  • Δεν είναι πάντα τα νεότερα παιχνίδια,
  • Εμένα προσωπικά μου αρέσει να τα παίζω.

Έχω ακούσει τα παρακάτω παιχνίδια, χωρίς ιδιαίτερη σειρά. Σε μερικές περιπτώσεις οι συνέχειες ανακοινώθηκαν στο φετινό E3, οπότε αν θέλετε να μάθετε όλη την ιστορία και δεν παίξατε το πρώτο μέρος, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να επανορθώσετε.

 

Darksiders Warmastered Edition

Ένα slasher τρίτου προσώπου σε έναν μετα-αποκκαλυπτικό κόσμο συνήθως σημαίνει μια ξεθωριασμένη χρωματική παλέτα και μια καταθλιπτική ρύθμιση. Αλλά όχι αυτή τη φορά, χάρη στο σχεδιασμό σε κωμικό στυλ. Η πλοκή και οι χαρακτήρες, τους οποίους βρήκα ελκυστικούς, είναι επίσης πάνω από την κορυφή. Ολόκληρη η σειρά προοριζόταν ως quadrilogy (όπως υπάρχουν 4 ιππείς της Αποκάλυψης). Προς το παρόν, το δεύτερο μέρος έχει κυκλοφορήσει και το τρίτο έχει ανακοινωθεί επίσημα.

http://store.steampowered.com/app/462780/Darksiders_Warmastered_Edition/

 

Remember Me

Αν και αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο, εξακολουθεί να προσφέρει αναζωογονητικό σχέδιο και είναι ευχάριστο να παιχτεί. Ο πρωταγωνιστής μπορεί να αλλάξει τις μνήμες των άλλων και να ασκεί αυτή τη δύναμη καθώς πολεμάει στο cyberpunk του Παρισιού. Το σύστημα μάχης αντέχει πραγματικά, ακόμα και ενάντια στα σημερινά πρότυπα, και αξίζει τον κόπο, κατά τη γνώμη μου.

http://store.steampowered.com/app/228300/Remember_Me/

 

Spec Ops The Line

Σοφό παιχνίδι, ο τίτλος είναι μέτριος, αλλά η ιστορία είναι εμπνευσμένη από την ταινία Apocalypse Now (Αποκάλυψη Τώρα), και αντισταθμίζει τις όποιες αδυναμίες μπορεί να υπάρχουν. Είναι πολύ ζοφερό, αλλά ταυτόχρονα σας κάνει να σκεφτείτε τον πόλεμο και πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σε ακραίες καταστάσεις. Σας συνιστώ να δοκιμάσετε κάθε πιθανό τερματισμό σε αυτό το παιχνίδι, καθώς δεν καταναλώνουν πολύ χρόνο.

http://store.steampowered.com/app/50300/Spec_Ops_The_Line/

Beyond Good and Evil

Μετά από 14 χρόνια, η συνέχεια (ή μάλλον το πρίκουελ) του αρχικού Beyond Good and Evil έχει ανακοινωθεί. Κάνει μια καλή δουλειά που δείχνει γιατί κάποιοι (συμπεριλαμβανομένου μου) περίμεναν τόσο πολύ για το επόμενο κομμάτι της ιστορίας. Η πλοκή μοιάζει με το Half-Life 2 σε κάποιο βαθμό, αλλά το συνολικό σκηνικό και οι ήρωες είναι πολύ συμπαθητικοί.

http://store.steampowered.com/app/15130/Beyond_Good_and_Evil/

 

Star Wars Empire at War

Οι αψιμαχίες που πέφτουν στις επιφάνειες του πλανήτη δεν είναι η ισχυρή πλευρά του παιχνιδιού, αλλά λάμπει όταν ξεκινάτε tiw 2,5D μάχες στο διάστημα. Να διοικείς τους Star Destroyers να επιτεθούν μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό.

http://store.steampowered.com/app/32470/STAR_WARS_Empire_at_War__Gold_Pack/

 

Life is Strange

Σε κάποιο επίπεδο το Life is Strange είναι παρόμοιο με τα παιχνίδια της TellTale όπως το The Walking Dead, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ διαφορετικό. Είναι πολύ χαλαρωτικό (ειδικά στην αρχή). Το Life is Strange εξυπηρετεί μια αρκετά συγκινητική ιστορία για τη φιλία και τις κακουχίες της ζωής του κολλεγίου—με ένα μεγάλο μυστήριο να υστερεί στο παρασκήνιο. Το πρίκουελ βρίσκεται στον ορίζοντα.

http://store.steampowered.com/sub/56692/

 

Mortal Kombat Komplete Edition

Το Injustice 2 απέδειξε πόσο ενδιαφέρουσα είναι μια ιστορία που ένα παιχνίδι μάχης είναι ικανό να πει. Αλλά το Mortal Kombat ήταν ο αληθινός πρωτοπόρος. Κατά τη γνώμη μου, αυτό το μέρος είναι καλύτερο από το Mortal Kombat X (L). Αν θέλετε αμέτρητες ώρες διασκέδασης με φίλους και να απολαύσετε μια καλή ιστορία, αυτό είναι για σας.

http://store.steampowered.com/app/237110/Mortal_Kombat_Komplete_Edition/

 

Shadow Warrior

Πολύ ικανοποιητικό χαοτικό FPS με λεπίδες και πιστόλια. Χρειάζεται να πω περισσότερα; Ο κύριος πρωταγωνιστής έχει δεσμό με έναν δαίμονα. Φυσικά μιλούν μεταξύ τους. Έτσι θα έπρεπε να είναι και το Duke Nukem Forever.

http://store.steampowered.com/app/233130/Shadow_Warrior/

 

 

Dishonored

Αυτό το παιχνίδι προσφέρει ένα συναρπαστικό, εξαιρετικά κλιματικό steampunk, βικτοριανό περιβάλλον και φανταστική μηχανική. Μπορείτε να γίνετε πολύ δημιουργικοί με όλες τις δυνάμεις σας καθώς τους απελευθερώνετε στους εχθρούς σας. Ο ειρηνιστής σε σας, από την άλλη πλευρά, μπορεί να επικεντρωθεί στην αποφυγή της μάχης. Είτε η προσέγγιση μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική.

http://store.steampowered.com/sub/31293/

 

Deus Ex Human Revolution

Μια σοβαρή και ενδιαφέρουσα απεικόνιση του τι θα μπορούσε να συμβεί στο εγγύς μέλλον. Το όραμα είναι ενοχλητικό, ωστόσο το στυλ είναι μοναδικό και ελκυστικό. Λατρεύω την Ανθρώπινη Επανάσταση για την εξαιρετική ατμόσφαιρα και την πιθανότητα να μιλήσω με αποστολές. Μισούσα επίσης τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ίδιο το τέλος, αλλά αυτό θα πρέπει να δείτε μόνοι σας.

http://store.steampowered.com/app/238010/Deus_Ex_Human_Revolution__Directors_Cut/

 

Wolfenstein The New Order

Ο Blazkowicz ξαναγύρισε! Ο παππούς του FPS στη σύγχρονη ενσάρκωση, καθιστώντας εξοντωτικούς τους Ναζί ακόμα πιο ικανοποιητικούς. Οι ανταγωνιστές, το soundtrack και ο αγώνας είναι πολύ cool. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, απλά παρακολουθήστε το τρέιλερ. Επίσης, προσέξτε για το πρόσφατα ανακοινωθέν.

https://www.youtube.com/watch?v=OHn6jbK7RE4

http://store.steampowered.com/app/201810/Wolfenstein_The_New_Order/

 

Ελπίζω ότι θα βρείτε τουλάχιστον έναν τίτλο από την παραπάνω λίστα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε σοφά και απολαύστε!

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment