Καλύτερο e-shop της χρονιάς, το MediaMarkt.gr

Καλύτερο e-shop της χρονιάς, το MediaMarkt.gr

Η βράβευση της MediaMarkt με το βραβείο του «best-Shop of the year», στα φετινά e-volution awards έρχεται να επιβεβαιώσει και να αναγνωρίσει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα – μάλιστα, σε αντάλλαγμα, η ομάδα της MediaMarkt ευχαρίστησε με δωρεάν μεταφορικά και προσφορές τους χιλιάδες καταναλωτές που την εμπιστεύονται καθημερινά.

Οι επισκέπτες του e-shop της MediaMarkt απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, καθώς έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους σε ασυναγώνιστες τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα.

Έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τόπο και τον τρόπο παράδοσης (στον χώρο τους ή παραλαβή από κατάστημα, σε μόλις 1 ώρα) με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Όλα αυτά γρήγορα και εύκολα, σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της MediaMarkt, έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, φροντίζει καθημερινά να βελτιστοποιεί την αγοραστική εμπειρία είτε με τεχνολογία, είτε όντας δίπλα στον καταναλωτή με όποιο μέσο εκείνος επιλέξει (τηλεφωνική εξυπηρέτηση, email, chat, socialmedia).

Άλλωστε, η ομάδα αυτή συχνά καταφέρνει να μεταφέρει πρακτικές και σε άλλες χώρες τις Ευρώπης.

Όπως είναι γνωστό, ο όμιλος εταιρειών Media-Saturn με κύρια μέτοχο τη METROAG, δραστηριοποιείται σε 15 χώρες, έχοντας καθαρά έσοδα ύψους 21 δις € και προσωπικό άνω των 65.000 ατόμων.

HMediaMarkt και η Saturn, τα κορυφαία brand λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης στη Γερμανία και την Ευρώπη, ανήκουν στον όμιλο Media-Saturn-HoldingGmbH.

Η επιτυχία των δύο εταιρειών λιανικής, οι οποίες διαθέτουν περισσότερα από 990 καταστήματα σε 15 χώρες, βασίζεται στη μοναδική επιλογή επώνυμων προϊόντων σε χαμηλές τιμές, στο εξειδικευμένο προσωπικό, την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τη χαρακτηριστική διαφημιστική παρουσία και την αποκεντρωμένη οργανωτική δομή.

Δηλαδή, κάθε γεν. διευθυντής είναι μέτοχος στο δικό του κατάστημα και, ως εκ τούτου, υπεύθυνος για τα προϊόντα που προσφέρονται, την τιμολόγηση, το προσωπικό και την προώθηση αυτών.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment