Νέα στρατηγική συνεργασία για την Teleunicom με τη Huawei

Νέα στρατηγική συνεργασία για την Teleunicom με τη Huawei

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της Teleunicom Cyprus και της Huawei στη διανομή των Huawei smartphones και αξεσουάρ τεχνολογίας στο δίκτυο πελατών της Teleunicom στην Κυπριακή αγορά, η συνεργασία των εταιρειών επεκτείνεται και στην Ελληνική αγορά. Η Teleunicom αναλαμβάνει τη διανομή των κορυφαίων προϊόντων της Huawei, smartphones, την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ και των tablet, στο δίκτυο πελατών της, δηλαδή σε όλες τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Στόχος της συνεργασίας, για την Teleunicom, είναι η περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της εταιρείας στην Ελληνική αγορά, καθώς η Huawei είναι ένα κορυφαίο όνομα στον χώρο της τεχνολογίας και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, για την Huawei η συνεργασία αυτή θα ενδυναμώσει την στρατηγική τοποθέτηση των προϊόντων της σε όλες τις γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα καθώς και στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, που αποτελούν το δίκτυο διανομής που διαχειρίζεται η Teleunicom.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της TeleUnicom κος Σταύρος Ποντίκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Huawei είναι ένας τεχνολογικός γίγαντας που έχει κατακτήσει πολύ γρήγορα την παγκόσμια αγορά και φυσικά και την Ελληνική. Η επέκταση των δραστηριοτήτων της Teleunicom, σε μια αγορά που συνεχώς συρρικνώνεται, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της προσπάθειας και της πολύ σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από όλη την ομάδα, καθώς και των σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας που έχουν χτιστεί εδώ και είκοσι χρόνια με τους συνεργάτες και πελάτες μας. Ευχαριστούμε το νέο μας συνεργάτη για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε στο να οδηγήσουμε μαζί του τα κορυφαία προϊόντα Huawei στην κορυφή».

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment