Ο νέος υπολογιστής της Apple θα σας κοστίσει 11.200 ευρώ

Ο νέος υπολογιστής της Apple θα σας κοστίσει 11.200 ευρώ

Το νέο iMac Pro συνδυάζει την απλότητα των Apple συσκευών με πραγματικά ισχυρό hardware που συναντάμε σε workstations

Ο νέος iMac Pro άρχισε να διατίθεται εμπορικά από την Apple και θα είναι άμεσα διαθέσιμος από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαθέτει την πιο ισχυρή συλλογή γραφικών σταθμού εργασίας, επεξεργαστών, χώρου αποθήκευσης, μνήμης και I/O από κάθε άλλο Mac.

Είναι ο πιο ισχυρός και γρήγορος Mac, με έως 18πύρηνο Xeon επεξεργαστή και 5Κ Retina οθόνη 27 ιντσών.

Με την επαγγελματική κάρτα γραφικών GPU Radeon Pro Vega, επεξεργαστή επόμενης γενιάς και έως 16GB μνήμη υψηλής ευκρίνειας (HBM2), ο iMac Pro προσφέρει εκπληκτική απόδοση για προηγμένη επεξεργασία γραφικών, δημιουργία περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας και 3D rendering σε πραγματικό χρόνο.

Ο iMac Pro υποστηρίζει επίσης έως 4TB SSD και έως 128GB μνήμης ECC, ενώ με τέσσερις θύρες Thunderbolt 3 μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα μέχρι δύο συστοιχίες RAID υψηλής απόδοσης και δύο οθόνες 5Κ. Για πρώτη φορά σε Mac, ο iMac Pro διαθέτει 10Gb Ethernet για έως και 10 φορές πιο γρήγορη δικτύωση.

Μόνο που η τιμή του είναι λιγάκι… τσουχτερή και θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη γιατί κοστίζει 11.200 ευρώ

Πηγή news.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment