Προϊόντα αξίας €26.015 “σήκωσε” ο μεγάλος τυχερός της Media Markt

Προϊόντα αξίας €26.015 “σήκωσε” ο μεγάλος τυχερός της Media Markt

Για δεύτερη χρονιά φέτος, η Media Markt διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το event «100” για να τα σηκώσεις όλα» Round2. Από 1/1 έως 31/1, όλες οι αποδείξεις των πελατών μπήκαν σε κλήρωση για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής. Η τυχερή απόδειξη που κληρώθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες, ήταν του Λουκά Σιγάλα, ο οποίος είχε αγοράσει μία ηλεκτρική κουζίνα αξίας 282€. Φέτος, ο τυχερός είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με τον πρωταθλητή στίβου στα 60 και 200 μ., Πάνο Τριβιζά, και έτσι κατέβηκε στην αρένα του καταστήματος έτοιμος να τα σηκώσει όλα.

Το event έλαβε χώρα στο κατάστημα της Συγγρού στις 28 Φεβρουαρίου. Παρουσιαστής ήταν και φέτος ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τις ατάκες και την αστείρευτη ενέργειά του. Στις 21:30, ο τυχερός Λουκάς ξεκίνησε την κούρσα των 100 δευτερολέπτων και με το πάθος που τον κυρίευσε κατάφερε να σηκώσει προϊόντα αξίας €26.015 ξεπερνώντας και τον περσινό νικητή που είχε κερδίσει €25.942! Όσοι δεν ήταν παρόντες στο κατάστημα, φέτος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το event live μέσω Facebook.

Στη Media Markt η τεχνολογία συναντά τη διασκέδαση και χαρίζει στους φίλους της μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment