Πως να φωτίσεις οικονομικά τους χώρους σου!

Πως να φωτίσεις οικονομικά τους χώρους σου!

Αν και έχουμε μάθει στα άσχημα αυτά πολύφωτα των παππούδων μας αρχίσαμε σιγά σιγά να τοποθετούμε μοντέρνους φωτισμούς και εσωτερικά αλλά και στο εξωτερικό του σπιτιού μας. Οι Κινέζοι φυσικά δεν θα το άφηναν αυτό ανεκμετάλλευτο γιαυτό βλέπουμε εταιρίες τεχνολογίας όπως η Xiaomi να μπαίνουν για τα καλά στον χώρο αυτό.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν λάβαμε στο mail για τις προσφορές που τρέχει το κατάστημα cafago.com σχετικά με τα πάντα για τον φωτισμό! Ταινίες φωτός, LED λάμπες, φαναράκια για εξωτερικό χώρο αλλά και άλλα πολλά σε προσφορές αρκετά καλές με τα κουπόνια που δίνουν! Συγκεντρωτικά θα τα βρείτε στη ειδική σελίδα LED IN που δημιούργησαν για να κάνετε τις αγορές σας.

Το cafago είναι σχετικά καινούριο κατάστημα αλλά πιστεύω αξίζει να το εμπιστευτούμε. Αν λοιπόν ψάχνετε αυτή την περίοδο σχετικά προϊόντα σας ευχόμαστε καλές αγορές!

Δείτε τις προσφορές εδώ: https://goo.gl/JsjiYE

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment