Τηλεοράσεις με κέρδος το μεγαλύτερο σκόρ της Εθνικής από τα public!

Τηλεοράσεις με κέρδος το μεγαλύτερο σκόρ της Εθνικής από τα public!

Τα public παίζουν μπασκετάκι και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ. Σήμερα το ανακάλυψα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

H προωθητική ενέργεια αφορά σε αγορά οποιασδήποτε τηλεόρασης αξίας από 500€ και άνω που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 29/8/2017 μέχρι και τις 6/9/2017 από φυσικά καταστήματα Public ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr.

 

Οι πελάτες που θα πραγματοποιήσουν αγορά με τα παραπάνω κριτήρια θα λάβουν δωροεπιταγή Public αξίας ίσης με το μεγαλύτερο σκορ που θα επιτύχει η Ελλάδα σε έναν αγώνα κατά την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ από τις 31/8/2017 έως και τις 17/9/2017. Κάθε πόντος της Εθνικής σε αυτόν τον αγώνα θα αντιστοιχεί και σε ένα Ευρώ. Εάν δηλαδή το μεγαλύτερο σκόρ της Εθνικής Ελλάδος σε έναν αγώνα είναι 80 πόντοι οι πελάτες δικαιούνται να λάβουν δωροεπιταγη 80€. Διευκρινίζεται ότι το ποσό της δωροεπιταγής αφορά στο σκόρ ενός μονο αγώνα, αυτού με το μεγαλύτερο σκόρ.

 

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τις δωροεπιταγές τους από τα φυσικά καταστήματα Public μετά τη λήξη της διοργάνωσης, από τις 18/9/2017 και έως τις 31/10/2017. Για να παραληφθεί η δωροεπιταγη είναι απαραίτητο να επιδείξουν το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς που θα επιβεβαιώνει ότι η αγορά της τηλεόρασης έγινε συμφώνα με τους Όρους της προωθητικής ενέργειας.

Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής μπορεί να γίνει μέχρι τις 20/11/2017

Δείτε εδώ τις τηλεοράσεις >>

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment