Το Google DevFest επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Το Google DevFest επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Υπάρχουν συνολικά περίπου 700 Google Developer Groups (GDGs) σε πάνω από 100 χώρες, τα οποία λειτουργούν με την μορφή της εθελοντικής κοινότητας. Το GDG Thessaloniki ξεκίνησε την λειτουργία του στην πόλη μας το 2013, έχοντας καταφέρει να διοργανώσει πολύ σημαντικές τεχνολογικές εκδηλώσεις και προγράμματα εκπαίδευσης. Τα GDGs διοργανώνουν ετησίως μια τεχνολογική εκδήλωση το “Google DevFest”. Σε αυτά τα ετήσια DevFest συγκεντρώνονται παγκοσμίως πάνω από 40.000 συμμετέχοντες για να ενημερωθούν γύρω από τις τεχνολογίες της Google σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

 

Φέτος, το Devfest επιστρέφει στη πόλη που ξεκίνησε και φιλοξενείται στους χώρους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη. Το περσινό Devfest πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Ηρακλείου, με πάνω από 900 συμμετοχές, ενώ οι προηγούμενες εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον αντιστοίχως.

 

Η τριήμερη αυτή διοργάνωση θα συγκεντρώσει Developers, Επιχειρήσεις, Σπουδαστές και ευρύτερο κοινό που ασχολούνται με τις τεχνολογίες Mobile, Web και Cloud και αναζητούν ενημέρωση σχετικά με τα εργαλεία, τις πλατφόρμες και τα προϊόντα της Google.

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Για εκείνους που επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση στις ομιλίες, τα codelabs, να πάρουν αναμνηστικά δώρα και να λάβουν μέρους και στο tango διαγωνισμό για να κερδίσoυν ένα tablet, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν το RSVP εισιτήριο στην τιμή των 16,70€ (για τους σπουδαστές και τους ανέργους υπάρχει το μειωμένο RSVP εισιτήριο στην τιμή των 11,54€).

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε στην εκδήλωση και να πάρετε και εσείς μέρος σε αυτήν την παγκόσμια γιορτή για τις τεχνολογίες και τα εργαλεία της Google.

 

 Ακολουθήστε το κύμα του DevFest με το hashtag #devfestgr σε Facebook (https://www.facebook.com/gdgthessaloniki/?fref=ts) και Twitter (https://twitter.com/GDGThessaloniki?lang=en) και δείτε το event σε Facebook (https://www.facebook.com/events/1714392565537878/)

& Google+ (https://plus.google.com/events/c7ru6k6luplbdbtg5k6hftupm5c)

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης http://devfest.gr/

 

Δείτε φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες εκδηλώσεις στην Ελλάδα:

#1 https://goo.gl/dldnn0 #2 http://goo.gl/UqBPTC #3 https://goo.gl/E16f3v

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment