Ένα νέο trailer ανακοινώνει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του Jagged Alliance: Rage!

Ένα νέο trailer ανακοινώνει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του Jagged Alliance: Rage!

 Το παιχνίδι τακτικής Jagged AllianceRage! με πρωταγωνιστές μια ομάδα μισθοφόρων θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου στα PCs και στις 6 Νοεμβρίου στο PlayStation 4 και στο Xbox One. Ετοιμαστείτε για ένα απαιτητικό turnbased strategy game, όπου η ομάδα των μισθοφόρων σας θα υπολείπεται πάντα αριθμητικά και δεν θα έχει στη διάθεση της αρκετές πρώτες ύλες.

 

Το συγκεκριμένο παρακλάδι του Jagged Alliance franchise επικεντρώνεται σε αγαπημένους μισθοφόρους όπως ο Ivan Dolvich, ο Helmut “Grunty” Grunther, ο Charlene “Raven” Higgins και άλλοι. Είτε στο single player είτε στο coop multiplayer τμήμα του παιχνιδιού, αυτό προσφέρει ένα campaign διάρκειας περίπου 20 ωρών.

 

Το Jagged AllianceRage! θα εκδοθεί από την HandyGames, το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας της THQ Nordic. Η HandyGames θα ενεργεί ως ανεξάρτητη εκδοτική εταιρία και θα επικεντρωθεί σε μικρού και μεσαίου διαμετρήματος τίτλους, αλλά και σε third party indie games.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment