Έρχεται το Redmi Band με τιμή κάτω των 15$

Έρχεται το Redmi Band με τιμή κάτω των 15$

Η Xiaomi αποκάλυψε το οικονομικό Redmi Band με τιμή κάτω από 15$. Παρά την χαμηλή τιμή όμως, το συγκεκριμένο έξυπνο band έχει μερικά πλεονεκτήματα συγκριτικά με το Mi Band 4 το οποίο είναι εξίσου πολύ οικονομικό.

Στα βασικά χαρακτηριστικά λοιπόν το Redmi Band διαθέτει μια έγχρωμη OLED οθόνη 1.08″ (μεγαλύτερη δηλαδή από αυτή του Mi Band 4), όπου δεν παρουσιάζει καμία κυρτότητα και πέρα από τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών του κινητού σου διαθέτει και πρόβλεψη καιρού.

Στο θέμα φόρτισης παρατηρούμε πως δεν χρειάζεται εξωτερικό αντάπτορα όπως όλα τα smart band της εταιρίας αλλά αρκεί ένα καλώδιο USB A. Η φόρτιση κρατά 2 περίπου ώρες και η διάρκεια ζωής μέχρι την επόμενη είναι 14 ημέρες σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Είναι αδιάβροχο ακόμη και για κολύμπι μέχρι τα 5 μέτρα και φυσικά διαθέτει heart rate sensor και παρακολούθηση δραστηριοτήτων για τους αθλητικούς τύπους.

Το Redmi Band θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί φυσικά στην Κίνα στις 9 Απριλίου και έρχεται σε 4 χρώματα και 72 διαφορετικά σχέδια στην οθόνη (Watch Faces).

 

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment