Έρχεται το YouTube TV με περισσότερα από 40 τηλεοπτικά δίκτυα…

Έρχεται το YouTube TV με περισσότερα από 40 τηλεοπτικά δίκτυα…

Τη διάθεση ενός νέου πακέτου συνδρομητικής Διαδικτυακής τηλεόρασης μέσα στους επόμενους μήνες, ανακοίνωσε χθες η YouTube, θυγατρική εταιρεία της Alphabet (Google), το οποίο θα προσφέρει δεκάδες καλωδιακά κανάλια και Cloud DVR.

Η πλατφόρμα θα ονομάζεται YouTube TV και θα έχει μηνιαία χρέωση 35 δολάρια (για 6 λογαριασμούς) χωρίς δεσμευτικό συμβόλαιο, ενώ συνδρομητές της θα μπορούν να δουν περισσότερα από 40 τηλεοπτικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των ABC, CBS, Fox, NBC και ESPN αλλά και πρωτότυπες σειρές του YouTube (Red Originals) – σύμφωνα με στελέχη της αμερικανικής εταιρείας.

Το συνδρομητικό πακέτο ανταγωνίζεται υπηρεσίες, το Xfinity TV (Comcast), το Sling TV (Dish Network Corp), το DirecTV Now (της AT&T) και το PlayStation Vue (Sony), ενώ παράλληλα θα προσφέρει συμβατότητα με Android, iOS και Chromecast συσκευές ή συμβατές με την τεχνολογία Chromecast τηλεοράσεις.

Η υπηρεσία YouTube TV θα διατεθεί αρχικά τις ΗΠΑ.

YTTV2

Πηγή: plaisio blog

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment