Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της open beta του Onrush

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της open beta του Onrush

Η Codemasters και η Koch Media επιβεβαίωσαν ότι η open beta του ONRUSH θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 17 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 20 Μαΐου, τόσο στο PlayStation 4 όσο και στο Xbox One. Όσοι έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι ψηφιακά στο PlayStation 4 θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή νωρίτερα, από τις 15 Μαΐου.

 

Η open beta θα διδάξει στους παίκτες τα βασικά του ONRUSH, με ένα αλληλεπιδραστικό tutorial, πριν τους μεταφέρει στη δράση είτε του «Superstar Practice», όπου θα μπορέσουν να δουλέψουν τις ικανότητες τους ενάντια σε AI αντιπάλους, είτε στο multiplayer.

 

Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το Superstar Practice είτε μόνοι είτε με μια παρέα φίλων σεcooperative mode. Όταν παίζουν μόνοι, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν το απίστευτο Photomode* του ONRUSH. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν ένα pause στην τρέλα, να τραβήξουν μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας τα εξελιγμένα εργαλεία επεξεργασίας και τα φίλτρα, πριν μοιράσουν τις εικόνες τους στον κόσμο.

 

Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να κυριαρχήσουν στο Stampede του multiplayer mode. Θα κοντράρουν αντίπαλους από όλη την υφήλιο σε αποκλειστικά 6vmultiplayer events. Δύο υπέροχες αλλά και θανάσιμες πίστες, δύο game modes και τέσσερις κλάσεις αυτοκινήτων θα είναι διαθέσιμα σε όλη τη διάρκεια της beta με στοιχεία που περιλαμβάνουν νυχτερινούς αγώνες και καιρικές, εποχιακές αλλαγές.

 

Καθώς οι παίκτες θα κερδίζουν επίπεδα στη beta, τόσο στο Superstar Practice όσο και στο multiplayer, θα ξεκλειδώνουν υπέροχες ανταμοιβές για την τελική έκδοση, οι οποίες έχουν την μορφή Crashtags και Tombstones που θα ρίχνουν και θα επιδεικνύουν πριν καταστρέψουν τον αντίπαλο την ώρα της δράσης.

 

Το ONRUSH, το οποίο αναπτύχθηκε από τη νέα ομάδα της Codemasters στο Cheshire της Βρετανίας (πρώην Evolution Studios) δεν έχει να κάνει με το ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Η οδήγηση με στυλ είναι αυτό που μετρά καθώς θα εκτελείτε απίστευτους εμβολισμούς και θα ριψοκινδυνεύετε τα πάντα για να ενδυναμώσετε την κρίσιμη μπάρα RUSH.

 

Το ONRUSH θα κυκλοφορήσει για το PS4 και το Xbox One στις 5 Ιουνίου.

 

*Το Photomode δεν θα είναι διαθέσιμο στο coop ή στο multiplayer.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment