Ανακοινώθηκε το Desperados III! (video)

Ανακοινώθηκε το Desperados III! (video)

 Η Άγρια Δύση. Ένας τόπος όπου ο νόμος ορίζεται από εκείνους που κρατούν όπλο στο χέρι και επιβάλλεται από τους υποτακτικούς που εξουσιάζουν. Ένας τόπος όπου ο θάνατος δεν είναι άγνωστος κι όπου οι νεκροθάφτες δουλεύουν υπερωρίες… ειδικά όταν ο κόσμος αρχίσει να ασχολείται με το Desperados III.

 

Σε αυτό το realtime παιχνίδι τακτικής, το οποίο αναπτύσσεται από το Γερμανικό στούντιο Mimimi (γνωστό από το αναγνωρισμένο από το κοινό Shadow TacticsBlades of the Shogun), οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο μιας συμμορίας Desperados με αρχηγό τον αγαπητό στο κοινό πιστολέρο John Cooper, με σκοπό να κυνηγήσει τη νέμεση του.

 

Με έντονες επιρροές από το πρώτο παιχνίδι του franchise, το DesperadosWanted Dead or Alive, το Desperados III θα επιτρέπει στους παίκτες να προσεγγίσουν κάθε αποστολή με μια μεγάλη ποικιλία λύσεων και διαδρομών. Με δεδομένο το ότι η συμμορία του παίκτη θα υστερεί πάντοτε αριθμητικά, μόνο η έξυπνη εκμετάλλευση του περιβάλλοντος και των μοναδικών δεξιοτήτων κάθε Desperado θα εξασφαλίζει την επικράτηση.

 

Το Desperados III θα στήσει καρτέρι στο PC, στο PlayStation 4 και στην οικογένεια συστημάτων Xbox One το 2019.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment