Αποκαλύφθηκε το remastered Asterix & Obelix XXL2

Αποκαλύφθηκε το remastered Asterix & Obelix XXL2

Το remastered action/adventure game Asterix & Obelix XXL2 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, στο PlayStation 4, στο Xbox One και στα PCs στις 29 ΝοεμβρίουΣήμερα δημοσιεύθηκαν νέα screenshots και τα packshots της Limited και της Collectors Edition, προσφέροντας μια πρώτη ματιά στα βελτιωμένα γραφικά του παιχνιδιού και στις νέες λειτουργίες του!

 

Το Asterix & Obelix XXL2 θα κυκλοφορήσει σε 2 ειδικές εκδόσεις:

 

  • Μία Limited Edition που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και 3 φιγούρες: τον Asterix, τον Obelix και τον Dogmatix
  • Μία Collectors Edition, ιδανική για όλη την οικογένεια, η οποία θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, μία αποκλειστική φιγούρα του Asterix κατασκευασμένη από ρυτίνη και με ύψος 15 εκατοστά, ένα αποκλειστικό Tshirt (παιδικό μέγεθος) και δύο λιθογραφίες

 

Στο Asterix & Obelix XXL2 οι παίκτες ξεκινούν μια περιπέτεια στο Las Vegum χάρη στους αχώριστους Asterix και Obelix, που συνοδεύονται από τον πιστό τους σύντροφο Dogmatix, ο οποίος προσφέρει ένα χέρι βοήθειας στη μάχη ενάντια στους στρατούς των Ρωμαίων λεγεωνάριων! Οι παίκτες θα μπορούν να εναλλάσσουν τον έλεγχο ελεύθερα ανάμεσα στους δύο Γαλάτες για να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα χαρακτηριστικά τους: ο Asterix χρησιμοποιεί τον μαγικό ζωμό για να ξεπεράσει τις ορδές των Ρωμαίων και μπορεί να ελιχθεί με ευκολία ακόμα και στα πιο στενά σημεία του περιβάλλοντος, ενώ ο Obelix χρησιμοποιεί την απίστευτη δύναμη του για να καταστρέψει τα φαινομενικά απροσπέλαστα εμπόδια.

 

Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά της remastered έκδοσης

 

Βελτιωμένα γραφικά:

  • Νέα textures και μοντέλα για όλους τους χαρακτήρες και τους εχθρούς
  • Νέα textures και φωτισμός στο περιβάλλον

 

Βελτιωμένο gameplay:

  • Ένα νέο σύστημα καταστημάτων που αλλάζει και προσθέτει αναβαθμίσεις σε σχέση με τον αρχικό τίτλο. Αυτά τα καταστήματα εμφανίζονται σε έξι περιβάλλοντα του παιχνιδιού και επιτρέπουν στους παίκτες να βελτιώσουν τις ικανότητες τους με νέες τεχνικές, combos και Furies. Το σύστημα είναι παρόμοιο με τα παραδοσιακά skill trees.
  • Cosmic Strike και Pantry: δύο νέες ικανότητες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τους εχθρούς.
  • Αναβάθμιση του health bar: η health bar αναβαθμίζεται με την πρόοδο του παίκτη με σκοπό να φτάσει στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.
  • Προσθήκη τριών επιπέδων δυσκολίας: easynormal και hard.

 

Μια νέα προσθήκη στη remastered έκδοση: challenges!

  • Τα challenges είναι bonus αποστολές που επικεντρώνονται στις μάχες. Ο σκοπός τους είναι να εξοντώσετε όσους περισσότερους Ρωμαίους μπορείτε σε συγκεκριμένο χρόνο.
  • Υπάρχουν δύο challenges σε κάθε ένα από τα έξι περιβάλλοντα, φτάνοντας τον αριθμό τους στις 12.
  • Το Bronze rank αποκτάται εύκολα και είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε χρήματα, αλλά η κατάκτηση του Gold rank είναι μια πραγματική πρόκληση!

 

Νέο σύστημα με collectibles:

  • Στα επίπεδα κρύβονται πλέον καρτ-ποστάλ. Για να τις μαζέψετε όλες θα πρέπει να εξερευνήσετε ολοκληρωτικά το παιχνίδι.
  • Φιγούρες, σε 3D μορφή, ξεκλειδώνονται στα καταστήματα.
  • Ένα νέο σύστημα Fast Travel: μόλις ξεκλειδώσετε κάποιο επίπεδο, μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε σε αυτό με το fast travel και να βρείτε τα collectibles που σας λείπουν!

 

Το Asterix & Obelix XXL2 θα είναι διαθέσιμο για το PlayStation 4, για το Xbox One, για το Nintendo Switch και για τα PCs στις 29 Νοεμβρίου, με μία ψηφιακή και δύο εμπορικές εκδόσεις: τη limited edition και την collectors edition.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment