Αφεντικό χρηματιστηριακής εταιρίας αντέγραψε τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ» με τις γυμνές στο γραφείο (vids)

Αφεντικό χρηματιστηριακής εταιρίας αντέγραψε τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ» με τις γυμνές στο γραφείο (vids)

Ιδιοκτήτης χρηματιστικού γραφείου στην Πολωνία, θέλησε είτε να τονώσει το ηθικό των υπαλλήλων του, είτε να αναβιώσει στην πράξη την ταινία ο “Λύκος της Γουόλ Στριτ”…

Στην ταινία αυτή ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έφερε στρίπερ για να χορεύουν στα γραφεία των χρηματιστών για να τους ανεβάσει το… ηθικό και αυτό ακριβώς έκανε και ο Πολωνός, με τη διαφορά μόνο πως δεν έφερε επαγγελματία του είδους για να το πράξει, αλλά επέλεξε μία υπάλληλό του!

Εκείνη βέβαια το έπραξε, μόνο που το θέμα έγινε viral στα σόσιαλ μίντια και μετά από το γενικό “χαμό” που δημιουργήθηκε αναγκάστηκε να παραιτηθεί, έστω κι αν γι αυτή την έξτρα “υπηρεσία” της είχε πληρωθεί έξτρα.

Στο βίντεο φαίνεται ολόγυμνη γυναίκα να κάνει πασαρέλα φορώντας μόνο μαύρα γυαλιά και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες. Δέχεται επιδοκιμασίες και κάποια στιγμή η γυναίκα υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα…

gazzeta.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment