Βρείτε πάρκινγκ με τη φωνή σας… μέσω του PARKGURU!

Βρείτε πάρκινγκ με τη φωνή σας… μέσω του PARKGURU!

Τη δυνατότητα να βρουν θέση πάρκιγκ φωνητικά έχουν πλέον οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της PARKGURU.

Συγκεκριμένα, με τη νέα ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής για iOS και Android, οι οδηγοί μπορούν να αναζητήσουν φωνητικά σε 21 διαφορετικές γλώσσες για να βρουν θέση πάρκιγκ.

Η φωνητική αναζήτηση είναι απλή. Ο οδηγός κάνει κλικ στο μικρόφωνο της εφαρμογής, λέει το προορισμό του και η εφαρμογή εμφανίζει μία λίστα με τα πάρκινγκ στη περιοχή, επιτρέποντας στο οδηγό να συγκρίνει, να κάνει κράτηση και να πληρώσει για χώρο στάθμευσης σε λίγα μόνο βήματα.

“Ο στόχος της PARKGURU είναι να προσφέρει μια εύκολη, ασφαλή και αποτελεσματική εμπειρία στάθμευσης μέσω της χρήσης των φωνητικών τεχνολογιών. Στόχος μας στο μέλλον είναι να κάνουμε ακόμη πιο απλή την εφαρμογή και να προσθέσουμε περισσότερες δυνατότητες φωνητικής αναζήτησης, που θα επιτρέπουν στους οδηγούς να κάνουν ερωτήσεις όπως ‘που έχω παρκάρει το αυτοκινητό μου’ ή ‘ποιο είναι το πλησιέστερο πάρκινγκ στο αγαπημένο μου εστιατόριο;'” δήλωσε ο Νίκος Σκονδρέας, CEO της PARKGURU.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment
  • Jim
    Posted at 13:01h, 15 June Reply

    O idioktitis tis Parkguru as plirwsei prwta toys aplirwtous ypallilous apo tis proigoumenes etaireies tou “globoplc” kai “globo technologies” kai meta as kanei ton Guru sto parkarisma!!!

Post A Comment