Η παγκόσμια κρίση επηρεάζει τις κυκλοφορίες της SOEDESCO

adams venture

Η παγκόσμια κρίση επηρεάζει τις κυκλοφορίες της SOEDESCO

Με δεδομένες τις παγκόσμιες εξελίξεις που σχετίζονται με τον ιό COVID-19, η SOEDESCO επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στην πανδημία και το αντίκτυπο που έχει αυτή στην επιχειρηματικότητα της. Η SOEDESCO λαμβάνει όλες τις μέγιστες προφυλάξεις για να διαβεβαιώσει την υγεία, την ασφάλεια και την ευτυχία των υπαλλήλων της, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων με αυτήν. Αυτό την οδήγησε στην απόφαση να αναβάλει μερικές από τις εμπορικές κυκλοφορίες της.

 

Ο Hans van Brakel, εκτελεστικός διευθυντής στη SOEDESCO, είπε: «Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στην αγορά, οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο μας, βγάλαμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε κάποιες από τις εμπορικές κυκλοφορίες μας για το μέλλον. Η παγκόσμια κρίση προκάλεσε σημαντικό αντίκτυπο στις μεταφορές, γεγονός που δυσκολεύει για εμάς την παραγωγή, την αποστολή και την πώληση εμπορικών τίτλων αυτήν τη στιγμή. Παρόλα αυτά, οι ψηφιακές κυκλοφορίες θα συνεχιστούν ως έχουν».

 

Προς το παρόν, τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν είναι το Monstrum για το Nintendo Switch, το PlayStation 4 και το Xbox One, αλλά και το Adams VentureOrigins για το Nintendo Switch. Από τη στιγμή που οι ψηφιακές εκδόσεις τους παραμένουν ανεπηρέαστες, η SOEDESCO θα ανακοινώσει σύντομα τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ψηφιακών εκδόσεων αυτών των παιχνιδιών. Ακόμη δεν έχει καθοριστεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για τις εμπορικές εκδόσεις αυτών των τίτλων. Η SOEDESCO ελπίζει πως η καθυστέρηση δεν θα είναι μεγάλη και θα ενημερώσει την κοινότητα μόλις έχει περισσότερες πληροφορίες να μοιραστεί μαζί της.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment