Η τέλεια λύση για να την ανάκτηση στοιχείων από το RAW Partition

Η τέλεια λύση για να την ανάκτηση στοιχείων από το RAW Partition

 

To άρθρο μας ήρθε έτοιμο από την εταιρία…

Τι είναι το RAW Partition;

Όσον αφορά το RAW partition, εμφανίζεται περιστασιακά. Το RAW partition απλά σημαίνει ότι τα Windows δεν αναγνωρίζουν το διαμέρισμα. Οι λόγοι που θα οδηγήσουν σε αυτή την κατάσταση είναι η επίθεση από ιό, η ακατάλληλη διακοπή λειτουργίας, η διακοπή ρεύματος, η αποτυχία του φορμάτ κατά τη δημιουργία του διαμερίσματος, το μη ασφαλές λογισμικό τρίτου κλπ. Αν πρόκειται για εξωτερικό σκληρό δίσκο, το RAW διαμέρισμα συμβαίνει συνήθως λόγω της αποσύνδεσης χωρίς χρήση της επιλογής “Ασφαλής κατάργηση υλικού”. Ή όταν το καλώδιο σπάσει, ο σκληρός δίσκος δεν μπορεί να καταγραφεί στον υπολογιστή με κανονική κατάσταση.

 

 

Τα συμπτώματα του RAW διαμερίσματος

Το διαμέρισμα RAW υπάρχει πράγματι καθώς το διαμέρισμα μπορεί να καταστραφεί για οποιονδήποτε λόγο. Πάντα συναντάτε τα παρακάτω φαινόμενα:

 

  • Φάκελοι και αρχεία με αλλοιωμένο όνομα
  • Ανάγκη μορφοποίησης σφαλμάτων
  • Μη προσβάσιμα αρχεία και φάκελοι
  • Σφάλμα του τομέα
  • Αποτυχία δίσκου
  • Μη έγκυρο αρχείο πολυμέσων

 

Όταν εμφανιστούν τα παραπάνω προβλήματα, μπορείτε να μεταβείτε στη Διαχείριση δίσκων για να ελέγξετε τη λίστα δίσκων. Το διαμέρισμα με προβλήματα γίνεται RAW.

 

Μερικά προληπτικά μέτρα

Θα πρέπει να λάβετε κάποιο μέτρο για να αποφύγετε αυτό το φαινόμενο. Για παράδειγμα, επιλέξτε πάντα την επιλογή “Ασφαλής κατάργηση υλικού” για να αποσυνδέσετε την εξωτερική μονάδα, τη μονάδα USB, την κάρτα SD. Κάντε αριστερό κλικ στο εικονίδιο της μονάδας δίσκου στη γραμμή εργασιών, επιλέξτε τη συσκευή από το μενού και περιμένετε το μήνυμα επιβεβαίωσης.

Επιπλέον, θα πρέπει να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας ένα αξιόπιστο και επαγγελματικό βοηθητικό πρόγραμμα για ιούς και να μην εγκαταστήσετε κάποιο περίεργο λογισμικό που μπορεί να είναι φορέας ιών που μπορεί να βλάψει το διαμέρισμα σας. Ελέγχετε τακτικά το σύστημα αρχείων για να αποφύγετε το σφάλμα του συστήματος. Ελέγξτε αν τα καλώδια ή οι πλήμνες των αφαιρούμενων δίσκων έχουν σπάσει. Δημιουργώντας ένα αντίγραφο ασφαλείας για ορισμένα ζωτικά δεδομένα είναι μια καλή συνήθεια. Έτσι, μπορεί να μην είστε συγκλονισμένος όταν συμβαίνει το πρόβλημα του RAW διαμερίσματος.

 

Πώς να ανακτήσετε δεδομένα από το RAW διαμέρισμα;

Πρέπει να είστε ενοχλημένος όταν θέλετε να ανακτήσετε τα δεδομένα από το RAW διαμέρισμα, επειδή υπάρχουν κάποια σημαντικά αρχεία σε αυτό. Πώς να ανακτήσετε εύκολα δεδομένα από το RAW διαμέρισμα; Εντάξει, θυμηθείτε να μην επιλέξετε “Μορφοποίηση δίσκου” όταν το σύστημα σας λέει “Θέλετε να το διαμορφώσετε”. Θα αυξήσει τη δυσκολία της ανάκτησης δεδομένων. Εδώ, θα σας συνιστούμε ένα απλό και ασφαλές εργαλείο ανάκτησης κατατμήσεων RAW για την πλήρη επίλυση αυτού του προβλήματος.

https://www.powerdatarecovery.com/

 

Το MiniTool Power Data Recovery είναι ισχυρό λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων για να σας βοηθήσει να πάρετε πίσω τα χαμένα αρχεία σας στο διαμέρισμα RAW. Έχει αναπτυχθεί από μια καναδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, είναι επίσης γνωστή από διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις και έχει καλά σχόλια και φήμη.

Παρακαλώ κατεβάστε το από τον επίσημο δικτυακό τόπο και στη συνέχεια θα δείτε την κύρια διεπαφή του. Εδώ, θα πρέπει να επιλέξετε την ενότητα “Αποκατάσταση κατεστραμμένου τμήματος” για την εκτέλεση της ανάκτησης κατατμήσεων RAW. Επιλέξτε το διαμέρισμα προορισμού και σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Πλήρης σάρωση”. Παρόλο που χρειάζεται περισσότερος χρόνος, θα βρει καλύτερα τα χαμένα αρχεία σας. Μετά τη σάρωση, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση” και επιλέξτε έναν προορισμό για να αποθηκευτούν τα επιλεγμένα αρχεία. Τέλος, θα πρέπει να αποθηκεύσετε όλα τα ανακτημένα αρχεία σε άλλο δίσκο για να αποφύγετε την αντικατάσταση των δεδομένων. (Η προηγμένη έκδοση του MiniTool Power Data Recovery μπορεί να ανακτήσει περισσότερα από 1GB δεδομένα. Θα πρέπει να αγοράσετε μια άδεια χρήσης για αναβάθμιση από δωρεάν έκδοση).

 

Περίληψη:

Εντάξει! Κάντε επισκόπηση τα αρχεία σας και δείτε τα χαμένα δεδομένα σας από το διαμέρισμα RAW που βρέθηκαν με αυτό το είδος εργαλείου ανάκτησης κατατμήσεων RAW. Το “Damaged Partition Recovery” είναι σίγουρα ισχυρή λειτουργία για την ανάκτηση δεδομένων από το RAW διαμέρισμα. Αν και η ανάκαμψη στο διαμέρισμα RAW είναι διαθέσιμη, οι χρήστες θα πρέπει να σχηματίζουν μια καλή και ασφαλή συνήθεια στη χρήση του υπολογιστή.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment