Η Media Markt τα… «ξανασπάει» στη φετινή Black Friday

Η Media Markt τα… «ξανασπάει» στη φετινή Black Friday

– Η αναμονή έφτασε στο τέλος της! Η Media Markt ξεκίνησε πιο δυναμικά από πότε τη φετινή Black Friday, με τιμές που… τα «ξανασπάνε», από χθες Τετάρτη, έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Μετά την επικράτησή της στην περσινή Black Friday, όπου τριπλασίασε επισκέπτες και πωλήσεις, η Media Markt επιστρέφει έτοιμη να σπάσει το περσινό ρεκόρ και υποδέχεται τους καταναλωτές με ακόμα περισσότερα προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες, σε ακόμη καλύτερες τιμές.

Χιλιάδες καταναλωτές έχουν ήδη επισκεφθεί το δίκτυο καταστημάτων της Media Markt -φυσικών και online- για να ανακαλύψουν τις μοναδικές προσφορές και να αποκτήσουν το gadget των ονείρων τους, σε απίστευτες τιμές.

Οι Black Friday-ers μπορούν να συμβουλευτούν το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας σε κάθε ένα από τα 12 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα. Και για όσους προτιμούν τις ηλεκτρονικές αγορές, η Black Friday είναι ένα κλικ μακριά. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr και στο Media Markt Mobile App μπορούν να κάνουν εύκολα και άνετα τις αγορές τους, με αυθημερόν παράδοση στο χώρο τους.

Η Media Markt τα «ξανασπάει» και φέτος, με πραγματικά χαμηλές τιμές στα πιο δημοφιλή προϊόντα της αγοράς.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment