Η Microsoft αποκαλύπτει τα νέα VR Headset της Dell και της Asus

Η Microsoft αποκαλύπτει τα νέα VR Headset της Dell και της Asus

Η Microsoft αποκαλύπτει σήμερα περισσότερα VR Headsets από τα Windows Mixed Reality στην Computex. Μετά την αποκάλυψη ότι η Acer, η ASUS, η Dell, η HP και η Lenovo θα δημιουργήσουν παρόμοια Headset, η Microsoft παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευές Dell, Asus και Lenovo. Η Dell δημιουργεί ένα λευκό VR Headset, σχεδιασμένο από τις ομάδες της XPS και Alienware της εταιρείας, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε μια “προσιτή” τιμή για φέτος το καλοκαίρι. Το σετ  της Dell περιλαμβάνει ζώνη κεφαλής με ισορροπία βάρους, αντικαταστάσιμα μαξιλάρια και δρομολόγηση καλωδίων.

Τα ακουστικά Asus της Windows Mixed Reality μοιάζουν τα πιο μοναδικά από όλες τις συσκευές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Η Asus έχει προσθέσει πολυγωνικό κάλυμμα 3D στην πρόσοψη, παράλληλα με tracking έξι βαθμών. Η Microsoft δεν αναφέρει αν τα ακουστικά της Asus θα είναι διαθέσιμα αργότερα αυτό το έτος, οπότε είναι πιθανό να μην τα δούμε μέχρι το 2018.

Πηγή: theverge.com

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment