Η SOEDESCO συνεργάζεται με το στούντιο Aurum για το «Monster Crown»

Η SOEDESCO συνεργάζεται με το στούντιο Aurum για το «Monster Crown»

Η SOEDESCO ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρία ανάπτυξης Studio Aurum για την έκδοση είναι παιχνιδιού εκτροφής και εξημέρωσης τεράτων με την ονομασία Monster Crown. Το Studio Aurum είναι μια Καναδική, ανεξάρτητη εταιρία που αναπτύσσει με πάθος το Monster Crown από το 2016.

 

 

Εκτροφή νέων τεράτων

Στο Monster Crown οι παίκτες μπορούν να πιάσουν και να εξημερώσουν κάθε είδους τέρατος, ή ακόμα και να εκθρέψουν νέα είδη από αυτά. Η εκτροφή ή ένωση τεράτων στο Monster Crown δημιουργεί ολοκαίνουρια είδη που ονομάζονται από τον παίκτη. Αυτές οι διασταυρώσεις είναι πραγματικά ένα μείγμα και των δύο γονέων σε κάθε πτυχή τους.

 

Η τερατώδης ιστορία του Crown Island

Μετά την ηγεμονία των σαδιστικών, τρομακτικών Philosopher Kings για 20 χρόνια, το Crown Island σώθηκε από μια ομάδα νεαρών αντρών και γυναικών που εκθρόνισε τους βασιλείς. Τώρα, μια επικίνδυνη γυναίκα απειλεί να φέρει τους βασιλείς πίσω στη ζωή και να τους επαναφέρει στους θρόνους τους. Είναι στο χέρι του παίκτη να αποτρέψει την επιστροφή της τυραννίας, με τη βοήθεια των τεράτων που τον συντροφεύουν.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Αποκαλύψτε μια λεπτομερή και σκοτεινή ιστορία για μια επιλογή με τρομακτικές συνέπειες
  • Πολεμήστε άλλους online, ανταλλάξει και επιδείξτε τα τέρατα σας
  • Συλλέξτε πάνω από 200 είδη πρωτότυπων στο είδος τους τεράτων και χρησιμοποιήστε τα για να εκθρέψετε νέα είδη
  • Ανακαλύψτε ένα ζωντανό, άγριο κόσμο, στο οποίο τα τέρατα περιπλανιούνται ελεύθερα
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment