Η THQ Nordic αποκτά μία σημαντική εταιρία της Γερμανικής βιομηχανίας, τη HandyGames

Η THQ Nordic αποκτά μία σημαντική εταιρία της Γερμανικής βιομηχανίας, τη HandyGames

 Η THQ Nordic GmbH ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της HandyGames, με έδρα το Γκίμπελσταντ της Γερμανίας. Ταυτόχρονα, η THQ Nordic AB απέκτησε όλα τα IPs και τα franchises της εταιρίας, όπως το Townsmen or Clouds και το Sheep. Η διοικητική ομάδα, όλοι οι υπάλληλοι αλλά και η έδρα της εταιρίας θα διατηρηθούν ως έχουν.

 

«Και οι δύο εταιρίες έχουν παρόμοιο DNA σε ότι αφορά στον τρόπο διεξαγωγής του επιχειρείν, στην εταιρική κουλτούρα και σε άλλους τομείς, όπως είναι το γεγονός ότι εκτιμούμε την ανεξαρτησία μας λειτουργώντας παράλληλα σε ένα μεγαλύτερο, εταιρικό δίκτυο,» δήλωσε ο Markus Kassulke και ο Christopher Kassulke, τα δύο αδέρφια που εκτελούν χρέη CEOτης HandyGames. «Με τη συμμετοχή μας στο γκρουπ της THQ Nordic, όχι μόνο βρήκαμε μια ομάδα που παθιάζεται με την έκδοση σπουδαίου περιεχομένου, αλλά που προσφέρει και το κατάλληλο πλαίσιο για το μέλλον μας.»

 

«Είναι αληθινά μία κατάσταση όπου και τα δύο μέρη κερδίζουν, αφού η HandyGames συμπληρώνει τέλεια την ταυτότητα του υπόλοιπου γκρουπ ως απαραίτητου εκδότη για τους μικρούς και μεσαίους developers, οι οποίοι θα επωφεληθούν από το δίκτυο και τη δομή μας ως αντάλλαγμα. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη HandyGames, η THQ Nordic εισχωρεί στον τομέα των VR Games και αποκτά πρόσβαση σε ένα από τα πιο ισχυρά δίκτυα διανομής mobile games στην Ευρώπη,» σχολίασε ο Klemens KreuzerManaging Director της THQ Nordic GmbH. «Έτσι, κάνουμε μια πρόποση και καλωσορίζουμε τη HandyGames στην ομάδα της THQ Nordic

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment