Καλέσατε τον γιατρό; Ο θρυλικός κυνηγός επικηρυγμένων, McCoy, επιστρέφει στο Desperados III

Καλέσατε τον γιατρό; Ο θρυλικός κυνηγός επικηρυγμένων, McCoy, επιστρέφει στο Desperados III

Θέλετε να προσλάβετε ένα πιστολέρο; Ζητήστε τον Doc McCoy, τον στυγνό εκτελεστή και βετεράνο γιατρό και να είστε σίγουροι ότι η δουλειά σας θα γίνει. Με το ειδικά κατασκευασμένο Colt Buntline Special που κρατά, μπορεί να πυροβολήσει τα φτερά μιας μύγας – ή έναν αντίπαλο από πολύ μακρινή απόσταση. Μπορεί επίσης να προσφέρει μια ειδική περιποίηση σε έναν αντίπαλο με τη σύριγγα του…

Ο McCoy πέρασε τα χρόνια της νιότης του σπουδάζοντας ιατρική στην Αγγλία. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, αναζήτησε την περιπέτεια και αν μη τι άλλο βρήκε την κατάλληλη. Έπλευσε για τον νέο κόσμο, διέσχισε τον Ατλαντικό και πάτησε το πόδι του στις Αμερικανικές ακτές. Εκεί, τον ανάγκασαν να πολεμήσει στον Αμερικανικό Εμφύλιο. Πολέμησε και εργάστηκε ως γιατρός ταυτόχρονα, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει τον τρόμο και τη ματαιότητα του πολέμου. Έτσι λιποτάκτησε μετά από ένα έτος υπηρεσίας και έγινε κυνηγός επικηρυγμένων. Τώρα είναι γνωστός σε ορισμένους κύκλους ως ένας άνθρωπος που πάντα εκτελεί την αποστολή του χωρίς πολλές ερωτήσεις.

Το Desperados III θα σας προσφέρει το δικό του φάρμακο τακτικής στο PC, στο PlayStation 4 και στο Xbox One αυτό το καλοκαίρι.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment