Νέα οθόνη Philips 242B1V με Privacy Mode

Νέα οθόνη Philips 242B1V με Privacy Mode

Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει τη νέα LCD οθόνη 24” (23,8″ / 60,5 εκ διαγ.) Philips 242B1V. Σχεδιασμένη για να βοηθάει τους επαγγελματίες να βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους προστατεύοντας παράλληλα ευαίσθητα δεδομένα και περιεχόμενα από τρίτους, αυτή η νέα οθόνη διαθέτει ανάλυση Full HD (1920 x 1080) και SmartImage για να προσφέρει την καλύτερη οπτικοποίηση εικόνων και βίντεο.

 

Προστατέψτε εμπιστευτικά δεδομένα από visual hacking

Η Philips 242B1V δημιουργεί άμεσα απόρρητο με τη λειτουργία privacy mode που αλλάζει εύκολα, αποτρέποντας το visual hacking και κρύβοντας την οθόνη από άτομα που βρίσκονται σε ανοιχτά γραφεία και συνεργατικούς χώρους. Αυτό το νέο καινοτόμο χαρακτηριστικό είναι πράγματι ειδικά σχεδιασμένο για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με ευαίσθητα δεδομένα και πρέπει να διασφαλίσουν ακόμα περισσότερο την εμπιστευτικότητα τους. Αυτή η λειτουργία Privacy Mode της Philips προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση προστασίας της ιδιωτικότητας χωρίς την ταλαιπωρία των άχαρων προστατευτικών οθόνης. Πατώντας απλά ένα κουμπί, η οθόνη εμφανίζεται σκοτεινή και οριακά ορατή και από τις δύο πλευρές, διατηρώντας παράλληλα καθαρή εικόνα στο κέντρο. Χάρη στη λειτουργία Privacy Mode της Philips, μόνο ο χρήστης που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την οθόνη μπορεί να διαβάσει το περιεχόμενό της, επωφελούμενος έτσι από έναν πιο ασφαλή τρόπο εργασίας.

 

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και άνετη εμπειρία χρήστη  

Συμβάλλοντας στην προστασία των δεδομένων στην οθόνη, η Philips 242B1V προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας με ανάλυση Full HD 1920 x 1080 και τεχνολογία IPS για ένα εκπληκτικά ευρύ φάσμα ακριβούς αναπαραγωγής χρωμάτων και εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178°/178°.

Πέρα από την ιδιωτικότητα και τις επιδόσεις, αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει χαρακτηριστικά που μεγιστοποιούν την άνεση για ένα εργονομικά φιλικό περιβάλλον εργασίας. Η νέα οθόνη είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία Easy Read mode που εξασφαλίζει μία εμπειρία ανάγνωσης σε χαρτί, και SmartErgoBase, μία βάση που προσαρμόζεται στο ύψος, την περιστροφή και την κλίση, επιτρέποντας στους χρήστες να τοποθετήσουν την οθόνη στην ιδανική απόσταση και θέση θέασης. Η Philips 242B1V περιλαμβάνει επίσης τη ρύθμιση LowBlue Mode, ειδικά σχεδιασμένη για ευεξία, η οποία μειώνει το επιβλαβές μπλε φως μικρού μήκους κύματος, και την τεχνολογία FlickerFree που μειώνει το τρεμόπαιγμα για πιο άνετη προβολή.

 

Βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον με εξαιρετική απόδοση

Ο φιλικός προς το περιβάλλον πυρήνας αυτής της οθόνης λάμπει μέσα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Η Philips 242B1V διαθέτει τρία βασικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση, διασφαλίζοντας παράλληλα την καλύτερη ποιότητα και άνεση: LightSensor, Power Sensor και τεχνολογία SmartImage. Ενώ η λειτουργία LightSensor προσφέρει την τέλεια φωτεινότητα με την ελάχιση ισχύ διασφαλίζοντας περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, ο ενσωματωμένος αισθητήρας Power Sensor ανιχνεύει την παρουσία του χρήστη και ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, μειώνοντάς την όταν ο χρήστης απομακρύνεται, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της οθόνης και μείωση του ενεργειακού κόστους έως 70%.

Το SmartImage είναι μία αποκλειστική, φιλική προς το χρήστη, καινοτόμα τεχνολογία της Philips, η οποία βελτιστοποιεί την απόδοση της οθόνης. Με βάση την ανάλυση του περιεχομένου που προβάλλεται, η τεχνολογία SmartImage προσαρμόζει την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ευκρίνεια των εικόνων και των βίντεο.

Συμπληρωματικά στο ευρύ φάσμα πρωτοποριακών καινοτομιών, η Philips 242B1V είναι συνολικά ενεργειακά αποδοτική και συμβατή με πολλαπλά περιβαλλοντικά πρότυπα και πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των EnergyStar 8.0, EPEAT* και RoHS.

Ιδανική για προστασία δεδομένων στην οθόνη, εξαιρετικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον, το μοντέλο Philips 242B1V είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιουνίου 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €449,00.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment