Νέα πολυτελή μαύρη σειρά οικιακών συσκευών της LG

Νέα πολυτελή μαύρη σειρά οικιακών συσκευών της LG

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά οικιακών συσκευών σε μαύρο χρώμα, προσδίδοντας δυναμισμό και διαφορετική αισθητική στον εκάστοτε χώρο. Η σειρά αποτελείται από δύο ψυγείαένα Ψυγειοκαταψύκτη V+ και ένα Ψυγείο Ντουλάπα οριζόντιας διάταξης-ένα πλυντήριο ρούχων και ένα πλυντήριο πιάτων και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μοντέρνου στοιχείου και της εσωτερικής διακόσμησης, καθώς διακρίνεται για τον πρωτοποριακό και κομψό σχεδιασμό της.

 

Στο κομμάτι της ψύξης, η νέα μαύρη σειρά οικιακών συσκευών αποτελείται από τον Ψυγειοκαταψύκτη V+  LG GBB72MCDZN και το Ψυγείο Ντουλάπα οριζόντιας διάταξης LG GMX936SBHV. Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις πολύπλευρες και ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών.

 

Συγκεκριμένα, ο ψυγειοκαταψύκτης V+ GBB72MCDZN με ματ ανοξείδωτο μαύρο χρώμα, διαθέτει το LINEARCooling™ που συμβάλλει στη διατήρηση της φρεσκάδας και της γεύσης των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα, προσφέροντας 24ωρη ομοιόμορφη ψύξη και ελαχιστοποιώντας τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας έως ± 0,5℃. Ταυτόχρονα, το DoorCooling+™, προσφέρει έως 32%[1] πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη παντού, χάρη στους αεραγωγούς που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του ψυγείου. Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, είναι και το FRESHBalancer™, που εξασφαλίζει την βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, μέσω του κινούμενου διακόπτη. Ενώ με το FRESHConverter™, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη βέλτιστη θερμοκρασία για το κρέας, τα ψάρια ή τα λαχανικά αντίστοιχα.

Το Ψυγείο Ντουλάπα οριζόντιας διάταξης GMX936SBHV σε μαύρο ανοξείδωτο χρώμα διαθέτει την τεχνολογία InstaView Door-in-Door®, όπου μέσω της κομψής γυάλινης οθόνης που φωτίζεται με δυο γρήγορα χτυπήματα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει το περιεχόμενο, χωρίς να ανοίγει την πόρτα. Έτσι, μειώνεται η απώλεια ψυχρού αέρα έως και 41%, ώστε να διατηρείται το φαγητό φρέσκο για περισσότερο διάστημα. Επίσης, με το έξυπνο φίλτρο αέρα Pure N Fresh™ που διαθέτει, εξουδετερώνονται οι οσμές.

Και οι δύο οικιακές συσκευές ενδείκνυται για εύκολη αποθήκευση ψηλών αντικειμένων, χάρη στα ευέλικτα ράφια, στις θήκες στην πόρτα του καταψύκτη[2] και στα ρυθμιζόμενα συρτάρια πόρτας, τα οποία μπορούν να αναδιπλωθούν, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης τροφίμων. Επίσης, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τον γραμμικό συμπιεστή Inverter της LG που εξοικονομεί έως και 32% περισσότερη ενέργεια και παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, χάρη στην 10ετή εγγύηση.

Στο κομμάτι της πλύσης, το μαύρο ανοξείδωτο πλυντήριο ρούχων LG F4WV910P2S περιλαμβάνεται στη νέα σειρά πλυντηρίων Vivace που ενσωματώνει AI Direct Drive (DD) με προηγμένη τεχνολογία deep learning, για 18% μεγαλύτερη προστασία των υφασμάτων των ρούχων και εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης. Το AI DD™ ανιχνεύει το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Το νέο μοντέλο διαθέτει επιπλέον την τεχνολογία TurboWash™ 360°, που  παρέχει την άνεση της γρήγορης πλύσης (Fast Wash), η οποία διαρκεί μόλις 39 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες απολαμβάνουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, με λιγότερη φθορά των ρούχων τους. Το Steam™+ συμπληρώνει αυτή την ολοκληρωμένη  λύση πλύσης, εξαλείφοντας τα αλλεργιογόνα κατά 99,9% μέσω ενός ειδικού κύκλου αποστείρωσης και μειώνοντας κατά 30% τις ζάρες στα ρούχα μέσω του προγράμματος ‘Φροντίδα για Ζάρες’ (Wrinkle Care)[3].

Το πλυντήριο ρούχων F4WV910P2S της LG ξεχωρίζει για την μεγάλη χωρητικότητά του και την κομψή του πόρτα από ανθεκτικό, ενισχυμένο γυαλί και ανθεκτικό ανυψωτικό κάδου από ανοξείδωτο χάλυβα, που πληροί τα απαραίτητα επίπεδα υγιεινής. Η οθόνη ενδείξεων έχει καλύτερη ορατότητα, ενώ αυξήθηκαν οι διαστάσεις του κεντρικού ρυθμιστικού κουμπιού, το οποίο διαθέτει μεταλλικό φινίρισμα. Επίσης, διατίθεται και με το TWINWash™ Mini.

Τέλος, το μαύρο ανοξείδωτο πλυντήριο πιάτων της LG έρχεται να συμπληρώσει τη πολυτελή μαύρη σειρά οικιακών συσκευών της εταιρείας. Με την τεχνολογία TrueSteam, τα πιάτα είναι ακόμα ακόμα πιο αστραφτερά μειώνοντας τις κηλίδες από το νερό, ενώ η τεχνολογία QuadWash™ με τέσσερις βραχίονες ψεκασμού πολλαπλών κινήσεων επιτρέπει τον γρήγορο και σχολαστικό καθαρισμό για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.

Για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία, ο χρήστης μπορεί να έχει τον έλεγχο των παραπάνω οικιακών συσκευών μέσω της χρήσης της εφαρμογής LG SmartThinQ™. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει από απόσταση τη θερμοκρασία στο ψυγείο του, για να είναι έτοιμο να δεχτεί μια μεγάλη γκάμα τροφίμων και να έχει τον απομακρυσμένο έλεγχο πλύσης στο πλυντήριο ρούχων του έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης.

[1] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 σε 8 μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.

 

[2] Ισχύει για το μοντέλο GMX936SBHV

[3] Δοκιμασμένο από την Intertek σε βαμβακερά ρούχα με την επιλογή ‘Wrinkle Care‘ (φορτίο που περιλαμβάνει τρία πουκάμισα), σε σύγκριση με κύκλο πλύσης με βαμβακερά ρούχα χωρίς την επιλογή ‘Wrinkle Care‘ (με βάση το AATCC).

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment