Ο άνθρωπος που έβγαλε 1 εκατομμύριο δολάρια σε μόλις 92 μέρες

Ο άνθρωπος που έβγαλε 1 εκατομμύριο δολάρια σε μόλις 92 μέρες

Η ιστορία μας είναι από αυτές που βλέπουν συχνά το ηλεκτρονικό φως, αν και οι περισσότερες είναι πλασματικές ή τραβηγμένες από τα μαλλιά.

Μόνο που αυτή είναι ολότελα πραγματική και εξόχως ενδιαφέρουσα.

Ο Τρέβορ Τσάπμαν λοιπόν είναι ο άνθρωπος πίσω από το LDSman, το οποίο ξεκίνησε την αυτοκρατορία του ως επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου που δούλευε ο νεαρός τις νύχτες.

Δεν θα έπαιρνε πολύ στον 33χρονο να το μετατρέψει σε μόνιμη απασχόληση, μαζεύοντας έσοδα της τάξης του 1 εκατ. δολαρίων σε τρεις μήνες. Ναι, τρεις μήνες!

Ο Τσάπμαν βρήκε μια νέα στρατηγική πώλησης κινέζικων προϊόντων ένδυσης και μικροπραγμάτων, αγγίζοντας σύντομα τα εφταψήφια νούμερα.

Για να πάρει βέβαια την απόφαση να εγκαταλείψει την πρωινή του δουλειά έπρεπε να σιγουρευτεί πως το ηλεκτρονικό εμπόριο θα μπορούσε να του εξασφαλίσει τα προς το ζην. «Χρειάζεται δουλειά όπως και οτιδήποτε άλλο», λέει χαρακτηριστικά, «αλλά δεν πρέπει να διακινδυνεύσεις τη μόνιμη δουλειά σου για να το κάνεις αυτό».

Για να ξεκινήσει λοιπόν την ηλεκτρονική του περιπέτεια επένδυσε καμιά 200αριά δολάρια, τα μισά από αυτά σε διαφημίσεις στο Facebook. Και τότε, τη δεύτερη μέρα της νέας του απασχόλησης, έβγαλε τα πρώτα του λεφτά, κάτι που συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες. Μόλις πέρασαν μάλιστα καμιά δεκαπενταριά μέρες, πλέον έβγαζε σταθερά 10.000 δολάρια τη μέρα!

Η σταθερή ροή εσόδων τού επέτρεψε να νοικιάσει ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στις Φιλιππίνες, στους οποίους έδινε μισθό σχεδόν διπλάσιο από τις μέσες μηνιαίες αποδοχές της χώρας (400 δολάρια). Το τι θα πουλάει όμως δεν ήταν πάντα μια εύκολη επιλογή, καθώς ήξερε πως πρέπει ο πελάτης να βρίσκει ενδιαφέροντα και προσιτά πράγματα στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Πλέον ασχολείται με προϊόντα που πουλούν σαν τρελά στον κόσμο, όπως τα spinners.

Όταν έκλεισε το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας, οι πωλήσεις του είχαν σκαρφαλώσει στα 2 εκατ. δολάρια. Και συνεχίζει δυναμικά…

Πηγή: E-Radio.gr 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment