Παραλία χωρίς Power Bank δεν γίνεται!

Παραλία χωρίς Power Bank δεν γίνεται!

Ήρθε ο καιρός να ρουφήξεις κοιλιά να πάρεις ρακέτες και να πας παραλία όπου φέτος τα brazil μαγιό έχουν την τιμητική τους. Έλα που όμως όταν θα έρθει η ώρα να ανεβάσεις την φώτο στα social δεν θα έχεις μπαταρία!

Οπότε η λύση είναι ένα Powerbank που πρέπει να πάρεις και ειδικά τώρα που παίζουν προσφορές!

Πρόκειται για μια φορητή επαναφορτιζόμενη μπαταρία που συνδέεται με το Smartphone, το Tablet σου ή οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει φόρτιση μέσω USB, και σου επιτρέπει να την φορτίσεις. Οι συσκευές Smartphone & Tablet πλέον έχουν απίστευτες δυνατότητες που καταναλώνουν όμως πολύ ενέργεια, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα το 50% των χρηστών τους να μένουν από μπαταρία τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Tα Powerbank ήρθαν για να λύσουν αυτό ακριβώς το πρόβλημα με τον πιο κομψό και συγχρόνως πρακτικό τρόπο!

Συμβατότητα & βασικά tip!

Τα powerbanks είναι συμβατά με όλες τις φορητές συσκευές που υποστηρίζουν φόρτιση μέσω USB όπως Tablets, Smartphones, MP3-MP4 players, Βιντεοκάμερες, Φωτογραφικές Μηχανές, Φορητές Παιχνιδοκονσόλες κλπ. Ωστόσο, προκειμένου να εξασφαλίσουν; τουλάχιστον μια πλήρη φόρτιση θα πρέπει τα mΑh του Powerbank να είναι ίσα ή μεγαλύτερα από τα mΑh της συσκευής που θέλεις να φορτίσεις.
Εμείς θα σου προτείνουμε το Powerbank της Toshiba στα 6000mAh
Ο φορητός φορτιστής (powerbank) USB Toshiba 0288506 6000 mAh είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Ενσωματώνει θύρα Micro USB για να φορτίζει και να συσσωρεύει ενέργεια, και δύο έξυπνες θύρες εξόδου που ανιχνεύουν την συσκευή σου κι αυτόματα προσαρμόζει την τάση, προσφέροντας γρήγορη φόρτιση. Η χωρητικότητα των 6000 mAh εγγυάται την πλήρη φόρτιση της αγαπημένης σου φορητής συσκευής, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως LED φακός.
Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment